dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: pe strada Constantin Bobescu se reface carosabilul

25 mai 2021
Publicitate

Se reface carosabilul de pe strada Constantin Bobescu din Constanța. Lucrări similare au mai avut loc, însă, din cauza traficului rutier, dar și a investițiilor imobiliare din zonă – spun oamenii, artera s-a deteriorate. Simultan, se intervine și în alte zone din oraș.

Continuă lucrările edilitare din municipiul Constanța. Echipele de muncitori au ajuns și în cartierul Compozitorilor.

În această dimineață se reabilita asfaltul de pe strada Constantin Bobescu. Lucrările vor fi gata în cel mai scurt timp.

Artera de circulație se deteriorase în ultima vreme, spun unii constănțeni care locuiesc în zonă. Aglomerația, dar și investițiile imobiliare ar afecta strada. Așa că asfaltarea este văzută cu ochi buni de șoferi.

Este foarte ok”, spune o constănțeancă.

A crescut și volumul de trafic. E aglomerație pe variantă și acum toată lumea o ia pe aici. Sunt bune acum, doar că nu prea era momentul pentru că ăștia momentan sunt cu construcția de blocuri și cu siguranță un an-doi o să fie un talmeș balmeș pe stradă”, spune un constănțean.

Nu știm ce vor face și când vor termina. Anul trecut s-a asfaltat toată șoseaua Constantin Bobescu, dar nu se asfaltează până în Baba Novac. Nu știu a cui e porțiunea aceea”, spune un alt constănțean.

În această săptămână, potrivit graficului de lucru al municipalității, au loc lucrări de reabilitare și în alte zone din oraș, cum ar fi strada Unirii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233