Ministerul Afacerilor Interne îşi deschide centrele de vaccinare anti-COVID pentru populaţia generală. Vaccinarea se poate face fără programare

De astăzi, se deschid centrele proprii de vaccinare ale Ministerului de Interne pentru populaţia generală. Vaccinarea se poate face fără programare, zilnic, între orele 8.00 - 16.00.
”Începând de miercuri, 26 mai a.c., în centrele de vaccinare anti-COVID deschise în unităţile medicale ale Ministerului Afacerilor Interne, pe lângă angajaţii MAI, se va putea vaccina orice persoană cu vârsta de peste 18 ani, în limita dozelor de vaccin disponibile. Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, fără programare, la oricare din cele 11 centre de vaccinare ale MAI în intervalul orar 8:00 – 16:00, având asupra lor actul de identitate”, a transmis Ministerul de Interne, printr-un comunicat de presă.
Instituţia precizează că pentru cele 11 centre de vaccinare sunt alocate câte 60 de doze de vaccin Comirnaty – Pfizer.
”În situaţia în care după vaccinarea angajaţilor MAI programaţi pentru ziua respectivă numărul de persoane care doresc să se vaccineze va fi mai mare decât numărul de doze disponibile, acestea vor fi îndrumate să revină în ziua următoare”, a mai transmis MAI.
Patru dintre cele 11 centre de vaccinare funcţionează în Bucureşti şi în judeţul Bihor (Spitalul de Urgenţă ”Prof. Dr. Dimitrie Gerota”, Centrul Medical de Diagnostic şi Tratamentu Ambulatoriu ”Dr Nicolae Kretuzlescu”, Spitalul Clinic "Avram Iancu" din Oradea, Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu din Oradea), un centru de vaccinare este amenajat în Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu Ploieşti, iar celelalte în Centrele Medicale Judeţene ale MAI din Hunedoara, Timiş, Constanţa, Tulcea, Galaţi, Neamţ.
Eveniment
Social
Externe
Sănătate
.jpeg)
Zile de sărbătoare la malul mării: Bricul Mircea poate fi vizitat de doritori
.jpeg)
Unde este amplasat containerul pentru deșeuri voluminoase?

RAJA: Zilele Constanței, marcate prin concerte pline de emoție și energie
Premiul Opera Omnia pentru critică și istorie literară acordat prof. univ. dr. Angelo Mitchievici, de la Facultatea de Litere a Universității „Ovidius” din Constanța
ePatrimoniu, o platformă digitală modernă, ușor de accesat și de utilizat
Gara Constanța, din 1960 până azi – 65 de ani de mobilitate și progres
ANAT cere un mecanism european obligatoriu de protecție împotriva falimentului companiilor aeriene
Mai multe


DESPRE GRIJILE VIEȚII


DE LA MOARTE LA VIAȚĂ


IUBIREA CARE UCIDE


APOSTOLIA MILENIULUI III


PUTEREA CRUCII


URMAREA LUI HRISTOS

