dobroge.tv

Live

Constănţeni, un copilaş are nevoie de VOI. Să aducem linişte într-o familie greu încercată: ''Am doar 3 ani şi 4 luni, timp în care am îndurat cât nu îndură alții într-o viață întreagă''

Constănţeni, un copilaş are nevoie de VOI. Să aducem linişte într-o familie greu încercată: ''Am doar 3 ani şi 4 luni, timp în care am îndurat cât nu îndură alții într-o viață întreagă''
27 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Familia unui militar din Constanţa trece prin momente grele după ce bucuria venirii pe lume a copilaşului lor a fost umbrită de o boală cumplită.

Anastasia, un înger de fetiţă, s-a născut acum 3 ani şi 4 luni, iar, de atunci, părinţii luptă pentru fiica lor zi de zi, încercând să-i ofere o şansă la viaţă. Asta deoarece, la cateva zile dupa nastere, corpul ei şi aşa firav a contractat "o bacterie de la care a facut paralizie cerebrală dischinetică, tulburări în dezvoltare specifice mixte, modificări imagistice crebrale – encefalomacie multichistică fronto-parietală dreaptă și stângă, angiomatozsă leptomeningeală aspect irm cerebral, incontinenția pigmenti, cataractă congenitală".

Grijile şi nevoile sunt multe, iar tratamentele sunt costisitoare. Deşi nu ar fi vrut să fie niciodată în postura de a cere ajutor, părinţii Anastasiei sunt depăşiţi uneori. Doar zâmbetul de pe chipul Anastasiei îi fac să nu abandoneze lupta, care nu este deloc una uşoară.

Pentru toţi cei care doresc să întindă o mână de ajutor, o pot face donând în contul RO22RZBR0000060014457362, deschis pe numele tatălui micuţei, Paul Ivan. Să nu uităm că dar din dar se face rai, iar ceea ce pentru noi înseamnă puţin, pentru cei aflaţi în nevoie, poate însemna salvarea.

Cazul a fost prezentat şi pe grupul Liga Militarior Profesionişti:

"Bună! Mă numesc Ivan Anastasia, nu am cunoscut nici măcar o clipă de bucurie de când am venit pe lume. La cateva zile dupa nastere am dobandit o bacterie de la care am facut paralizie cerebrală dischinetică, tulburări în dezvoltare specifice mixte, modificări imagistice crebrale – encefalomacie multichistică fronto-parietală dreaptă și stângă, angiomatozsă leptomeningeală aspect irm cerebral, incontinenția pigmenti, cataractă congenitală - toți acești termeni medicali atârnă greu de trupul mărunt al meu, sunt copilă care a venit pe lume ca o luptătoare, o luptătoare care învinge cu fiecare respirație.

Suferințele pe care le traiesc zilnic, atat eu cat și părinții mei, trec în fiecare minut pot fi alinate cu gesturi mici pe care le puteti face cu toții – gesturi mici, dar care contează atât de mult. Mănânc doar păsat, și pe acela – cu greu. Nu pot să stau în șezut, nu pot să îmi țin căpuşorul, iar convulsiile nu îmi permit dezvoltarea normală.

Diagnosticele sunt grele, suferința părinților mei este incomensurabilă, iar chinurile prin care o mânuță de om trece în fiecare zi nu pot fi descrise în cuvinte. Procedurile sunt complicate și numeroase, iar tot ceea ce va pot cere este să ma ajuti sa imi pot continua tratamentele.

Am doar 3 ani si 4 luni, timp în care am îndurat cât nu îndură alții într-o viață întreagă. Am nevoie de ajutorul vostru pentru a aduna o suma de 25.000 de lei banuti de care am nevoie pentru diferite recuperari de kinetoterapie constant, tratament cu oxigenare hiperbara periodic, suma necesara cat si pentru un carucior special pentru copii cu dizabilitati.

+40 722 428 221: Titular: PAUL IVAN
IBAN: RO22RZBR0000060014457362
Valuta: Lei
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod swift: RZBRROBU"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233