dobroge.tv

Live

Incendiu de proporţii la un incinerator de deşeuri medicale de lângă Ploieşti. O persoană ar fi fost prinsă în interior

Incendiu de proporţii la un incinerator de deşeuri medicale de lângă Ploieşti. O persoană ar fi fost prinsă în interior
02 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri dimineaţă, în incinta unui incinerator de deşeuri de lângă Ploieşti, autorităţile emiţând un mesaj RO-Alert din cauza degajării mari de fum. ISU Prahova a anunţat că incendiul a cuprins o suprafaţă de 4000 de metri pătraţi dar şi că în zonă a fost găsită o bicicletă, motiv pentru care pompierii iau în calcul posibilitatea să existe o persoană să fi fost surprinsă în interior. În ultimele luni, deţinătorii incineratorului a fost amendaţi de mai multe ori din cauză că nu respectă normele în vigoare iar în prezent are activitatea suspendată, scie news.ro.

Anunţul privind incendiul puternic a fost făcut de către oficiali Gărzii de Mediu Prahova.

„În cursul dimineţii de astăzi, 02.06.2021, ora 02:45, Comisariatul Judeţean Prahova al Gărzii Naţionale de Mediu a fost anunţat prin apel 112 despre izbucnirea unui incendiu pe platforma incineratorului SC ECO BURN SRL din localitatea Brazi, judeţul Prahova. Echipa de permanenţă din cadrul comisariatului s-a deplasat în teren. Din primele constatări la faţa locului, incendiul se manifestă în interiorul incineratorului, cu degajare de fum dens în atmosferă datorită arderii necontrolate a deşeurilor existente. Incendiul este încă în desfăşurare. Din cauza degajărilor masive de fum, ISU Prahova a emis mesaj RO-ALERT”, a scris Garda de Mediu Prahova pe Facebook.

Peste 50 de pompieri acţionează, însă acţiunea este foarte dificilă, întrucât plafonul halei s-a prăbuşit.

Conform comisarilor de mediu, măsurătorile privind indicatorii de calitate a aerului monitorizaţi cu staţiile fixe de monitorizare din Municipiul Ploieşti şi localitatea Brazi, precum şi cei monitorizaţi cu laboratorul mobil al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Prahova în zona de sud a Municipiului Ploieşti, nu au arătat creşteri sau depăşiri.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită de ISU.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233