dobroge.tv

Live

Mamaia, un loc al contrastelor: staţiunea se împarte între lux şi ruine!

16 iunie 2020
Publicitate

Stațiunea Mamaia a devenit un loc al contrastelor. În timp ce anumite sectoare de plajă au fost amenajate decent pentru confortul turiștilor, pe faleză, de exemplu, sunt clădiri abandonate, în paragină, care nu oferă o imagine plăcută. Turiștii care vin găsesc și foarte multe magazine amenajate fiecare după bunul plac al proprietarilor.

Mamaia este cea mai căutată stațiune de pe litoralul Mării Negre. Anual aici ajung sute de mii de turiști în căutare de distracție sau relaxare.

 Însă, odată ajunși în stațiune oamenii găsesc și clădiri dezafectate ori la un pas să cadă. Teatrul de vară a fost cândva o atracție atât pentru turiști cât și pentru constănțeni. Oamenii veneau aici să se plimbe, să se relaxeze. 

Acum locul a devenit o ruină cu graffiti pe pereți, gunoaie și tencuială căzută. Mai mult decât atât, nici magazinele de pe faleză nu oferă o imagine tocmai plăcută. 

Acestea au fost amenajate după bunul plac al patronilor și nu după un plan bine pus la punct astfel încât să existe o imagine arhitecturală deosebită.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233