dobroge.tv

Live

Un bărbat şi-a ucis în bătaie concubina, însărcinată în trei luni. Anul trecut a postat poze cu copilul femeii încătușat, dar nimeni nu s-a sesizat

Un bărbat şi-a ucis în bătaie concubina, însărcinată în trei luni. Anul trecut a postat poze cu copilul femeii încătușat, dar nimeni nu s-a sesizat
08 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat din comuna Dumitrești, judeţul Vrancea, și-a ucis în bătaie concubina, însărcinată în trei luni, iar în aceeaşi noapte a violat şi o femeie care venise în vizită la ei. Revoltător este cp anul trecut bărbatul postase pe Facebook poze şocante cu copilul acesteia rezultat dintr-o altă relaţie, dar  nimeni nu s-a sesizat la vremea respectivă.

Potrivit news.ro, în weekend, poliţiştii au fost sesizaţi de bărbatul din comuna Dumitreşti despre faptul că o femeie de 32 de ani, care îi este concubină, se simte rău. La sosirea echipajului SMURD la casa acestora, femeia era decedată. În urma anchetei, poliţiştii au constatat că femeia, care era însărcinată în 3 luni, a fost agresată şi a murit în urma loviturilor primite. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, care l-a reţinut pe bărbatul de 50 de ani, acesta fiind apoi arestat."

"Urmare a evenimentului din cursul după-amiezii de 5 iunie a.c. (moartea suspectă) din comuna Dumitreşti, activităţile desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale şi specialiştii criminalişti au reliefat aspecte ce au condus la suspiciunea săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte. Din acest motiv, a fost informat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, care, în cursul nopţii, a dispus măsura reţinerii faţă de concubinul femeii decedate, un bărbat de 50 de ani. O echipă complexă de poliţişti, sub coordonarea procurorului, desfăşoară cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care a intervenit decesul femeii", preciza IPJ Vrancea.

Ulterior, au ieşit la iveală şi alte informaţii în acest caz. În noaptea în care bărbatul şi-a bătut concubina şi ar fi lăsat-o să agonizeze până a doua zi, ar fi violat o femeie care venise în vizită la ei.

Mai mult decât atât, pe contul de Facebook, el postase, în octombrie 2020, fotografii cu fiul de 2 ani al concubinei sale. Copilul apărea legat la mâini cu cătuşe şi plângând. Poliţia a fost sesizată acum despre aceasta situaţie şi a început verificări şi cu privire la acest aspect.

"În urma autosesizării, dar şi a unei sesizări primite la sediul Inspectoratului de Poliţie Vrancea, privind tratamentele la care ar fi fost supus un minor, în vârstă de circa 2 ani, a fost deschis un dosar de cercetare penală. Acţiunile au fost întreprinse şi ca urmare a apariţiei pe o platformă de socializare a unor imagini în care apare minorul, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea fiind întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea",transmite IPJ Vrancea.

Între timp, copilul a fost preluat de reprezentanţii DGASPC Vrancea şi se află acum în grija unui asistent maternal.

"Ieri dimineaţă copilul a fost prezentat în vederea unei expertize a serviciului medico-legal. În acest moment aşteptăm rezultatul acestei expertize", a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea, Adina Lăscan.

Bărbatul a mai fost condamnat: în anul 2004, el a primit o condamnare de 17 ani pentru omor şi lipsire de libertate, dar a fost eliberat după 13 ani de detenţie.

Sursă foto: news.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233