dobroge.tv

Live

O NOUĂ ALERTĂ METEO

Încă 24 de ore de furtuni, vijelii și grindină în aproape toată țara. CONSTANŢA şi TULCEA sunt sub COD GALBEN de vreme rea - HARTA

Încă 24 de ore de furtuni, vijelii și grindină în aproape toată țara. CONSTANŢA şi TULCEA sunt sub COD GALBEN de vreme rea - HARTA
12 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Meteorologii au actualizat sâmbătă avertizările Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină, care vor afecta mare parte din țară în acest weekend. Prima avertizare este valabilă sâmbătă până la ora 21.00.

„Pe parcursul zilei de sâmbătă (12 iunie) în zonele de deal și de munte, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, încea mai mare parte a Transilvaniei, local în Moldova și în sudul Banatului vor fi perioade cu instabilitateatmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină.În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40 l/mp.Manifestări de instabilitate atmosferică accentuată vor fi și în restul teritoriului, dar pe suprafețe mai miciși pe intervale mai scurte de timp”, a transmis ANM.

De asemenea, meteorologii au emis şi o atenţionare COD GALBEN de instabilitate atmosferică temporar accentuată, ploi însemnate cantitativ pentru noaptea de sâmbătă spre duminică.

„În intervalul 13 iunie, ora 02:00 – 13 iunie, ora 10:00, în Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și în jumătatea nordică a Moldovei și în zonele montane aferente vor fi averse însemnate cantitativ, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 25…30 l/mp și izolat 35…40 l/mp”, anunţă ANM.

Dumunică vremea se răceşte şi va continua să plouă.

„În intervalul 13 iunie, ora 10:00 – 15 iunie, ora 23:00, în jumătatea de est a țării și local la munte vor fi averse însemnate cantitativ, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și, pe arii restrânse, 25…50 l/mp”,a transmis ANM.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233