dobroge.tv

Live

Un bărbat a fost prins în flagrant când încerca să obțină 15.000 de euro prin Metoda Accidentul

Un bărbat a fost prins în flagrant când încerca să obțină 15.000 de euro prin Metoda Accidentul
13 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Polițiștii din cadrul Secției 3, împreună cu cei ai Secției 2 Poliție, au reușit prinderea în flagrant delict a unui bărbat, de 37 de ani, bănuit de comiterea unei înșelăciuni prin metoda Accidentul.

La data de 12 iunie, un bărbat ar fi contactat telefonic victima, o femeie din Tulcea, și, prin inducerea în eroare cu privire la implicarea fiul acesteia într-un accident rutier, i-ar fi solicitat 15.000 de euro pentru a o ajuta să rezolve situația. La aceeași dată, în jurul orei 01.00, un alt bărbat, de 37 de ani, s-a prezentat la ușa victimei pentru a ridica banii, moment în care polițiștii constănțeni au intervenit și l-au surprins în flagrant delict.

Totodată, polițiștii au reținut în sarcina bărbatului săvârșirea infracțiunii de tentativă la înșelăciune, acesta fiind bănuit că, la data de 8 iunie, ar fi contactat o altă persoană, pe care ar fi încercat să o inducă în eroare, moment în care femeia a alertat poliția.

În urma probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune și tentativă la înșelăciune, iar astăzi, 13 iunie, Judecătoria Constanța a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P al I.P.J. Constanța.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Tulcea.

Sfaturi preventive:

Poliţiştii constănțeni le recomandă cetăţenilor să manifeste prudenţă în cazul în care sunt contactaţi telefonic de anumite persoane şi să nu dea curs solicitării de a trimite bani.

De asemenea:

  • nu oferiți date personale la telefon, indiferent de calitatea invocată de interlocutor, nu trimiteți sume de bani unor necunoscuţi, indiferent de pretextul acestora!
  • solicitaţi cât mai multe detalii despre unitatea medicală, de poliţie sau parchet unde s-ar afla aceasta şi sunaţi pentru confirmare! În acelaşi timp, apelaţi 112 pentru a cere asistenţă!


Sursă foto: Dej24

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233