dobroge.tv

Live

Destinul tragic a doi prieteni. Au murit în două accidente cumplite, la o săptămână distanță unul de celălalt

Destinul tragic a doi prieteni. Au murit în două accidente cumplite, la o săptămână distanță unul de celălalt
14 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Doi tineri din județul Olt, unul din localitatea Orlea, celălalt din Corabia, au sfârșit în două accidente teribile, la o săptămână distanță unul de celălalt. Cei doi prieteni aveau 25 și, respectiv, 28 de ani, scrie Observator News.

Cristian Băcanu, de 25 de ani, a murit sâmbătă, 12 iunie, în urma unui grav accident rutier produs pe DN 54A, după ce mașina în care se afla s-a ciocnit cu un alt autoturism la ieșirea din Corabia spre Bechet. Echipajul de prim-ajutor sosit la fața locului l-au găsit pe băiat în stop cardio-respirator. Timp de jumătate de oră, medicii au încercat să-l readucă la viață prin manevre de resuscitare, însă totul a fost în zadar. Inima băiatului a refuzat să repornească și a fost declarat decesul.

De asemenea, după teribilul accident o fetiță de nouă ani a fost transportată în comă la UPU Craiova, cu elicopterul SMURD, în timp ce fratele ei de 11 ani, dar și mama minorilor, în vârstă de 32 de ani, au fost duşi la Spitalul Corabia. Șoferul celuilalt autoturism implicat în accident, în vârstă de 57 de ani, a primit îngrijiri la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

Ultimul mesaj postat pe Facebook de Cristian, unul de adio pentru prietenul său

Potrivit publicaţiei locale olt-alert.ro, Cristian locuia în cartierul Celei şi era bun prieten cu un alt tânăr, motociclist, care și-a pierdut viața tot într-un accident de circulație, pe 6 iunie, la Gura Padinii. De altfel, ultimul mesaj al lui Cristi pe pagina sa de Facebook a fost unul de rămas bun pentru bunul său prieten. „Adio prieten drag! Fox”.

Și tu te-ai grăbit să îl ajungi”, Nu mai am cuvinte. Dumnezeu să vă aibă în paza lui”, au comentat prietenii, după câteva zile, la postarea lui Cristian.

În accidentul care i-a provocat moartea tânărului a mai fost implicată o maşină condusă de o femeie de o femeie de 51 de ani, din Caracal. Polițiștii au demarat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233