dobroge.tv

Live

CONSTANŢA intră sub COD PORTOCALIU de furtuni violente, de la ora 12:00. A fost activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, numerele de telefon la care se pot cere ajutor

CONSTANŢA intră sub COD PORTOCALIU de furtuni violente, de la ora 12:00. A fost activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, numerele de telefon la care se pot cere ajutor
15 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Constanţa intră de la ora 12:00 sub cod portocaliu de vreme rea. Potrivit mteorologilor, până mâine seară, la ora 23:00, instabilitatea atmosferică va fi accentuată, va ploua abundent, se vor semnala descărcări electrice și izolat grindină.

Ploile vor avea și caracter torențial, în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de 25...35 l/mp și pe spații mici 50...60 l/mp, iar prin acumulare se vor depăși 70...90 l/mp. Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55...65 km/h şi vor fi vijelii.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055
  • Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205
  • Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.

Totdată, în vigoare este şi un COD GALBEN de ploi însemnate cantitativ, instabilitate atmosferică temporar accentuată, care expiră mâine, 16 iunie, ora 23:00: CONSTANŢA şi alte judeţe sunt sub COD PORTOCALIU de furtuni, ploi şi vijelii! Cantităţile de apă pot depăși 90 l/mp - HARTĂ

Ca urmare a avertizării meteo, RAJA SA a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în perioada 15 iunie 2021, ora 10.00 – 17 iunie 2021, ora 08.00.

Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea situațiilor specifice care pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenţie, dotate cu utilajele necesare (wome, vidanje și pompe de mare putere), care vor asigura permanenţa în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare.

Angajații societății vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate la parametri optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea acestora, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA SA va face tot ce este necesar pentru reluarea serviciilor imediat ce vor fi remediate avariile survenite pe rețeaua de furnizare a energiei electrice.

Totodată, consumatorii care înregistrează deficiențe la nivelul sistemului de distribuție apă potabilă sau de canalizare, pot sesiza avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924, pentru remedierea acestora într-un timp cât mai scurt.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233