dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Noi detalii în cazul elevului bruscat de administratorul unui liceu privat. ''Au ascultat manele, mănâncă, lasă resturile de mâncare, cutiile cu suc...''

17 iunie 2021
Publicitate

Actele de agresiune continuă la Constanța. Un elev de 15 ani de la Liceul Tehnologic Tomis a fost bruscat de un bărbat de 35 de ani, angajat al Liceului Internațional de Informatică. Incidentul s-a petrecut în curtea comună a celor două instituții și a pornit din cauza gălăgiei pe care o făcea adolescentul împreună cu alți colegi, chiar în dreptul biroului administratorului. Autoritățile au fost sesizate și a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

După ultima săptămână în care au avut loc două cazuri de bullying, o nouă agresiune a apărut la Constanța. De data aceasta nu mai este vorba despre violență între elevi, ci incidentul îl implică și pe un bărbat de 35 de ani.

Un elev a fost agresat miercuri, în curtea Liceului Tehnic "Tomis", curte comună cu alte două instituții. Martorii spun că mai mulți copii făceau gălăgie chiar sub geamul biroului agresorului.

"O parte din elevii școlii profesionale au mers la Liceul Internațional de informatică și s-au așezat pe scara de la contabilitate, unde nu aveau voie din punct de vedere educaţional să stea acolo. Au ascultat manele, mănâncă, lasă resturile de mâncare, cutiile cu suc, deranjând serviciul de contabilitate al Liceului Internațional de Informatică", a declarat prof. Cornel Dumitraşcu, director Liceul Tehnologic „Tomis”.

Zgomotul elevilor l-a deranjat pe administratorul liceului privat care le-ar fi atras atenția în nenumărate rânduri, apoi acesta ar fi ieșit să îi roage să se întoarcă la ore, pentru că pauza luase sfârșit. Adolescenții au vociferat și i-ar fi adresat cuvinte jignitoare, moment în care omul a izbucnit și l-ar fi bruscat de braț pe unul dintre ei. Băiatul ar fi căzut și s-ar fi lovit la un picior. Acesta a fost momentul când tânărul și-a sunat mătușa, iar ulterior aceasta a apelat numărul de urgență 112. O anchetă este în derulare în momentul de față.

"Precizez faptul că polițiștii Secției 3 efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la comiterea unui astfel de incident", a declarat Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Directorul liceului tehnologic susține că își avertizează frecvent elevii să își petreacă recreațiile doar în spațiile amenajate din curte și să nu deranjeze celelalte instituții, însă în zadar.

Cele întâmplate sunt regretate și de conducerea Liceului Internațional de Informatică, care așteaptă finalizarea anchetei.

"Avem și noi pe plan intern o astfel de anchetă pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat, dar să știți că regretăm foarte mult incidentul și chiar pot spune că avem o colaborare deosebită cu Liceul Tehnic Tomis și ne miră că am ajuns chiar așa în această situație", a declarat prof. Doina Munteanu, director al Liceului Internaţional de Informatică.

Polițiștii constănțeni au întocmai un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233