dobroge.tv

Live

Plaje amenajate în Mamaia, Năvodari şi Mangalia pentru persoanele cu nevoi speciale

Plaje amenajate în Mamaia, Năvodari şi Mangalia pentru persoanele cu nevoi speciale
30 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Pentru al cincilea an consecutiv, Asociația Împreună pentru Viitor Constanța pune la dispoziția turiștilor cu nevoi speciale de pe Litoral, plaja accesibilizată de la PUPA BEACH, din Mamaia, pentru a oferi egalitate de șanse și un turism civilizat, deschis tuturor. Anul acesta, vor fi accesibilizate două noi plaje, în Năvodari și Mangalia.

Funcțională din luna august 2017, plaja a atras în stațiunea Mamaia un număr foarte mare de persoane cu nevoi speciale veniți din țară și de peste hotare.

Și anul acesta pentru o ședere cât mai plăcută, turiștii plajei Pupa vor beneficia gratuit de scaunele plutitoare, cu ajutorul cărora pot intra în apa mării fără niciun fel de risc. Mai mult, plaja este dotată cu locuri de parcare, toaletă accesibilizată, umbrare și cabină de schimb. Nu am uitat nici de distracția celor care vin la plajă, așa că, Asociația IPV CONSTANȚA pune la dispoziție jocuri de societate gigantice (marca INTELECT PARC). În plus, toți cei care vin pe plajă, vor găsi locul magic „Amintire de la mare” – unde se pot fotografia într-un cadru vesel, în acord cu soarele și marea.

Pe toată perioada sezonului, voluntarii Asociației ”Împreună pentru Viitor Constanța” sunt prezenți zilnic, începând cu ora 09.00-18.00. pentru a putea oferi ajutor și informații beneficiarilor care au ales să-și petreacă vacanța în stațiunea Mamaia, la Pupa beach.

Sezonul acesta, asociația a venit cu o noutate și cu două surprize.

„Am reușit să ne extindem și să accesibilizăm încă două plaje. Începând cu data de 1 iulie, ora 10:00, vă invităm pe Plaja Ancuței din Năvodari, iar de pe data de 2 iulie, ora 10.00, pe Plaja Lebedelor din Mangalia, la inaugurarea acestor locații, unde se va amplasa câte un scaun plutitor pentru persoane cu dizabilități”, spun reprezentanții acesteia.

„În fiecare an vedem mai multe persoane fericite care reușesc să ajungă la plajă și de aceea am dorit să extindem acest proiect în alte stațiuni care să aducă bucurie pe chipurile celor care vin la mare. Pentru acest lucru MULȚUMIM tuturor celor care ne-au ajutat să mai achiziționăm un număr de două scaune flotabile. Mai puteți dona o sumă de bani în contul Asociației Împreună pentru Viitor Constanța (RO68BTRLRONCRT0366342601, Banca Transilvania) pentru a cumpăra și al treilea scaun flotabil care dorim să ajungă la Eforie Nord”, a declarat Mihaela Căruțașu, președinte Asociația Împreună pentru Viitor Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233