dobroge.tv

Live

Inspectoratul Teritorial de Muncă deschide o anchetă în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia

Inspectoratul Teritorial de Muncă deschide o anchetă în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia
02 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa deschide o anchetă în urma exploziei de vineri, de la Rafinăria Petromidia, urmată de un incendiu, care a fost soldată cu un mort şi cinci răniţi.

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa, Eugen Bola, a declarat, pentru News.ro, că o echipă din cadrul instituţiei s-a deplasat la faţa locului, menţionând că ancheta va fi coordonată de către Inspecţia Muncii Bucureşti.

Fiind vorba de un accident colectiv de muncă, deci cu mai mult de trei persoane, Inspecţia Muncii Bucureşti numeşte o comisie, deja a fost numit preşedintele comisiei. Din comisie vor face parte şi colegii mei care au fost astăzi acolo”, a precizat Eugen Bola.

Reamintim că o explozie urmată de incendiu s-a produs, vineri, în jurul orei 12.16, la Rafinăria Petromidia, iar în aproximativ opt minute de la primirea apelului, pompierii au ajuns la faţa locului şi au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajări mari de fum -- detalii aici: UPDATE. Explozie puternică la Rafinăria Petromidia, a fost activat planul roşu de intervenţie. Un bărbat a fost găsit mort, mai multe persoane sunt rănite - IMAGINI DE LA FAŢA LOCULUI

În urma acestui eveniment, două persoane cu arsuri pe 45%, respectiv 35% din suprafaţa corpului au fost transportate cu două elicoptere SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, două persoane cu diverse traumatisme au fost duse la spital, iar un bărbat care suferise arsuri minore a refuzat transportul la o unitate spitalicească. De asemenea, o persoana dispărută a fost găsită decedată.

Pentru gestionarea acestei situaţii de urgenţă, au acţionat aproximativ 120 de pompieri din cadrul mai multor inspectorate pentru situaţii de urgenţă judeţene, în sprijinul pompierilor constănţeni deplasându-se forţe din cadrul ISU Călăraşi, ISU Galaţi, ISU Vrancea, ISU Ialomiţa, ISU Tulcea, ISU Brăila.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233