dobroge.tv

Live

EXPLOZIE PETROMIDIA. Florin Cîțu a anunțat că reprezentanţii de la Garda de Mediu vor face o anchetă

EXPLOZIE PETROMIDIA. Florin Cîțu a anunțat că reprezentanţii de la Garda de Mediu vor face o anchetă
03 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, 3 iulie, la Iaşi, că reprezentanţi ai Gărzii Naţionale de Mediu vor merge la Năvodari pentru a investiga cauzele incendiului de la Rafinăria Petromidia produs vineri, 2 iulie, în jurul prânzului.

Cei de la Mediu merg acolo şi investighează. Ieri (vineri – n.r.), primul lucru pe care l-am făcut a fost să ne asigurăm că nu există pericolul ca incendiul să se extindă şi să pună în pericol viaţa cetăţenilor atât din afara Petromidia cât şi din interior. Ne-am asigurat că stingem cât mai repede incendiul. Am luat legătura cu domnul Arafat, cu domnul Iamandi (şeful IGSU - n.r), şi am luat mai multe forţe, după cum aţi văzut, din mai multe departamente, pentru a asigura că stingem cât mai repede incendiul. Va fi o anchetă şi vom vedea ce s-a întâmplat”, a declarat premierul Florin Cîţu la Iaşi, unde participă la conferinţa de alegeri a filialei locale a PNL.

Reamintim că o explozie urmată de un incendiu s-a produs vineri, în jurul prânzului, la Rafinăria Petromidia, iar în urma evenimentului un bărbat şi-a pierdut viaţa şi cinci au fost răniţi, iar dintre aceştia patru au fost spitalizaţi -- detalii aici: UPDATE. Explozie puternică la Rafinăria Petromidia, a fost activat planul roşu de intervenţie. Un bărbat a fost găsit mort, mai multe persoane sunt rănite - IMAGINI DE LA FAŢA LOCULUI

Procurorii constănţeni au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporalădin culpă şi distrugere din culpă, în urma incendiului de vineri, de la Rafinaria Petromidia, în urma căruia un bărbat a murit şi alte cinci persoane au fost rănite.


Sursă foto: news.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233