dobroge.tv

Live

Poliţiştii de frontieră constănțeni au prins în flagrant doi cetăţeni români în timp ce transportau migranţi ilegali. VIDEO

Poliţiştii de frontieră constănțeni au prins în flagrant doi cetăţeni români în timp ce transportau migranţi ilegali. VIDEO
04 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au prins în flagrant doi români în timp ce transportau opt cetăţeni străini care au trecut ilegal frontiera în România din Bulgaria.

În data de 03.07.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au declanşat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

Astfel, în jurul orei 18:30, în apropierea localităţii Independenţa, judeţul Constanţa, în urma supravegherii zonei, poliţiştii de frontieră au observat doi cetăţeni români, care urcau mai multe persoane, ascunse iniţial în vegetaţia de pe marginea drumului, în cele două autoturisme pe care le conduceau.

La scurt timp, lucrătorii noştri au oprit cele două vehicule, constatând că persoanele transportate, cinci bărbaţi şi trei femei, nu sunt cetăţeni români şi nu îşi justifică prezenţa. Cele zece persoane, şoferii şi cei opt cetăţeni străini, au fost conduşi la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că cei opt sunt cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 ani, care au trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria.

Cetăţenii străini au fost preluaţi de către autorităţile de frontieră bulgare, prin Punctul de Trecerea Frontierei Negru Vodă, în baza Acordului de readmisie între România şi Republica Bulgaria, iar autorităţile române efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de migranţi şi intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa”, potrivit comunicatului de presă al Poliţiei de Frontieră.


Sursă foto/ video: Poliția de Frontieră

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233