dobroge.tv

Live

Șoferul BMW-ului care a spulberat doi soți într-o staţie de autobuz a fost pus în libertate

Șoferul BMW-ului care a spulberat doi soți într-o staţie de autobuz a fost pus în libertate
06 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Şoferul BMW-ului care a spulberat doi tineri soţi într-o staţie de autobuz din Baia Mare, a fost pus în libertate, nefiind luată în cazul lui nicio măsură preventivă. Tânărul de 20 de ani ar fi pierdut controlul direcției și s-a oprit cu mașina într-o stație, unde doi tineri proaspăt căsătoriţi aşteptau autobuzul pe o bancă. Denisa, tânăra lovită, s-a stins din viață la spital.

Accidentul cumplit a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Femeia de 23 de ani aştepta autobuzul alături de soţul ei, când șoferul de 20 de ani i-a izbit în plin -- detalii aici: Un șofer de BMW a spulberat doi tineri care se aflau în stația de autobuz: accidentul cumplit a fost filmat de camerele de supraveghere. VIDEO

În urma impactului, tânăra s-a ales cu piciorul retezat. Aceasta a ajuns la spital, în comă, iar în noaptea de luni spre marți, s-a stins din viață la spital. Soţul ei a ajuns la un alt spital, unde a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale. -- detalii aici: A murit Denisa, tânăra spulberată de un BMW în stația de autobuz. Soțul ei este în continuare în spital

După moartea femeii, încadrarea faptei, în cazul şoferului de 20 de ani, s-a schimbat din vătămare corporală în ucidere din culpă. Ca urmare a deciziei magistraților, Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare va depune contestație, scrie Observator News.

Martorii spun că șoferul râdea când a coborât din mașină

Martorii spun că șoferul mașinii a demarat de la semafor, a pierdut controlul volanului în mai puțin de 50 de metri, autoturismul s-a răsucit și a intrat în stația de autobuz, unde stateau pe bancă o femeie și un bărbat. De asemenea, aceștiu au mai spus că tânărul râdea când a coborât din mașină.


Sursă foto: Observator News / Știri Vasile Dale

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233