dobroge.tv

Live

Tragedie pe DN2A: tânără însărcinată, ucisă de inconştienţa iubitului! GALERIE FOTO

Tragedie pe DN2A: tânără însărcinată, ucisă de inconştienţa iubitului! GALERIE FOTO
24 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

O tânără de 20 de ani, însărcinată, a murit în urma unui cumplit accident provocat chiar de iubitul ei. Accidentul a avut loc ieri, pe DN2A, ieşirea din Slobozia spre Urziceni şi a fost provocată de un şofer iresponsabil care circula de mai mult timp fără permis, a declarat pentru Adevărul un ialomiţean indignat.

"Este o situaţie tragică, dar gândiţi-vă că el ar fi putut să se întâlnească pe şosea cu oricare dintre noi. Toată lumea din comună ştia că nu are permis. Nici nu avea cum să-l obţină pentru că este analfabet. Nu ştie să scrie sau să citească. Acest lucru îl poate verifica oricine. Îşi cumpărase un permis din Ungaria şi toată ziua se plimba: Slobozia, Amara, mare, munte, mall. Fata care se afla cu el în maşină era prietena lui. Trăiau în concubinaj şi era însărcinată. Sora lui a decedat în accidentul de anul trecut, când un microbuz a fost spulberat de un camion pe DN2A. Familia lor a primit mulţi bani drept despăgubiri, pe care i-au tocat pe distracţii. Vreo 400.000 de lei au ajuns la ei. De-aia a avut el bani să-şi cumpere Audi şi să se plimbe ca un inconştient. Poliţia din comună ştia că el nu are permis şi nu a luat nicio măsură în acest sens, mi se pare cutremurător", a explicat bărbat pentru Adevărul.

Teribilul accident s-a petrecut ieri, 23 iunie, în jurul prânzului la ieşirea din Slobozia spre Urziceni, pe DN2 A şi a fost provocat de un şofer care nu a acordat prioritate. La faţa locului au intervenit de urgenţă militarii de la ISU pentru acordarea de îngrijiri medicale celor trei răniţi în accidentul în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară. Alături de pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia, care au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţa SMURD, au venit şi două echipaje SAJ Ialomiţa. În eveniment au fost implicate 4 persoane, una dintre victime fiind găsită încarcerată. 

Echipajul de descarcerare a acţionat pentru deblocarea victimei, a fost transportată la spital, însă cu toate eforturile medicilor nu a mai putu fi salvată. Este vorba despre tânăra de 20 de ani, care era pasageră în primul autoturism. 

 Celelalte echipaje de la locul intervenţiei au acordat primul ajutor medical celorlalte persoane implicate în accident, ulterior cele 3 victime au fost transportate cu ambulanţa SMURD şi ambulanţele SAJ la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. 

Conform poliţiştilor, şoferul autoturismului care se deplasa pe DN2A dinspre Slobozia spre Urziceni a virat la stânga fără să acorde prioritate de trecere unei autoutilitare conduse regulamentar din sens opus. Un alt şofer care se afla în coloană, pentru a evita impactul, a virat dreapta şi s-a răsturnat în şanţ.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233