dobroge.tv

Live

S-au dublat solicitările de amânare a ratelor

24 iunie 2020
Publicitate

Numărul solicitărilor de amânare a plăţilor ratelor la credite depuse de persoane fizice până în luna iunie este de peste 334.000, în timp ce numărul solicitărilor de amânare a plăţilor ratelor la credite depuse de companii este de aproape 28.000, dublu faţă de luna mai. Bancile au soluţionat 90% dintre acestea.

Companiile au depus în ultima lună circa 14.000 de cereri de amânare a plăţii ratelor la credite, dublu comparativ cu numărul înregistrat luna trecută, în timp ce numărul cererilor din partea persoanelor fizice a crecut cu 10%, până la 334.000.

În cele trei luni de la debutul pan¬de¬miei, clienţii persoane juridice au de¬pus aproape 28.000 de so¬licitări de suspendare a obligaţiilor de plată lunare din contractele de credit. 

Aproximativ un sfert din companiile cu credite bancare au solicitat suspendarea obligaţiilor de plată lunare. Clienţii au mai avut încă o lună la dispoziţie pentru depunerea cererilor, având în vedere că termenul iniţial de depunere a solicitărilor a fost extins până la data de 15 iunie 2020. 

Astfel, companiile şi persoanele fizice au mai avut la dispoziţie până pe data de 15 iunie 2020 să mai depună solicitări de amânare a ratelor la credite. Iniţial, clienţii au avut posibilitatea să solicite amânarea ratelor la credite până la jumătatea lunii mai, însă termenul a fost prelungit de guvern.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233