dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Femeie cercetată după ce a pretins că este polițistă și i-a cerut documentele unui bărbat

CONSTANȚA. Femeie cercetată după ce a pretins că este polițistă și i-a cerut documentele unui bărbat
13 iulie 2021
Redactia DTV

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 4, cercetează o femeie, în vârstă de 55 de ani, din Constanța, bănuită de săvârșirea infracțiunilor de uzurpare de calități oficiale și tentativă la înșelăciune.

Din cercetări a reieșit că, în data de 12 iulie, bănuita s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate, un bărbat, de 48 de ani, din Constanța și, pretinzând a avea calități oficiale, i-ar fi declarat că trebuie să recupereze mai multe documente, prezentând acestuia o delegație și o somație în acest sens. La mijloc ar fi fost vorba despre niște acte de divorț.

Bărbatul a sesizat Poliția, iar la scurt timp, o patrulă de poliție a identificat persoana în cauză, fiind condusă la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor. Potrivit informaţiilor noastre este vorba de Butică Felicia.

Vă aducem la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Legii 218/2002 privind organizarea și funcționarea Poliției Române, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițistul este obligat să își facă, în prealabil, cunoscută calitatea, astfel:

  • dacă este în uniformă, prin prezentarea verbală a numelui și prenumelui, precum și a unității de poliție din care face parte;
  • dacă este în ținută civilă, prin prezentarea datelor prevăzute mai sus, precum și a legitimației de serviciu sau a insignei”, transmit reprezentanţii IPJ Constanța.


Sursă foto: Știrile PRO TV

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233