dobroge.tv

Live

APEL CĂTRE OAMENI. Alina trăieşte în chinuri groaznice de 9 ani, după ce a fost mușcată de o căpușă: ”Limba este pe jumătate paralizată”

APEL CĂTRE OAMENI. Alina trăieşte în chinuri groaznice de 9 ani, după ce a fost mușcată de o căpușă: ”Limba este pe jumătate paralizată”
20 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Alina Frâncu are 37 de ani, iar ultimii 9 și i-a petrecut fie zăcând în pat, în dureri groaznice, fie în spitale și clinici, încercând tratament după tratament. După ani de investigații, a primit diagnosticul pe care îl bănuia și care îngrozește o lume întreagă: maladia cronică Lyme. Sau boala cu 1000 de fețe, declanșată de o mușcătură de căpușă.

Boala i-a deteriorat articulațiile, mușchii și nervii. Zilnic, Alina are dureri cumplite pe care nici morfina cu care stă zi și noapte nu le mai poate atenua. Mușchii gâtului sunt paralizați în proporție de 70%, încât se simte strangulată. Limba este pe jumătate paralizată.

Alinei îi este teamă că în curând își va pierde cu totul capacitatea de a înghiți și de a vorbi, pe care acum le face cu mare greutate. Din cauza deteriorii sistemului nervos, Alina simte arsuri în cap și dureri ca de cuțit în spate, până la ceafă. Umflare, amețeală, pierderi de memorie, oboseală cronică, sensibilitate la lumină - sunt alte simptome ale acestei crunte boli.

"Zilnic, Alina are dureri cumplite pe care nici morfina cu care stă zi şi noapte nu le mai poate atenua. Muşchii gâtului sunt paralizaţi în proporţie de 70%, încât se simte strangulată. Limba este pe jumătate paralizată. Alinei îi este teamă că în curând îşi va pierde cu totul capacitatea de a înghiţi şi de a vorbi, pe care acum le face cu mare greutate. Din cauza deteriorării sistemului nervos, Alina simte arsuri în cap şi dureri ca de cuţit în spate, până la ceafă. Umflare, ameţeală, pierderi de memorie, oboseală cronică, sensibilitate la lumină - sunt alte simptome ale acestei crunte boli. După ce reuşeşte să adoarmă cu somnifere, îi paralizează mâna dreaptă şi picioarele", precizează Asociaţia "Salvează o inimă".

Alina se chinuie de nouă ani cu această boală înfiorătoare. A învestit toate resursele sale în tratamente, iar în momentul de faţă nu se mai poate susţine şi nici sprijin nu ştie de unde să mai obţină.

"Şi-a vândut tot ce a avut – afacere, apartament, maşină – pentru a acoperi costurile nenumăratelor investigaţii şi tratamente pe care le-a încercat pe parcursul a nouă ani de chin. Pe lângă spitalele din ţară, a fost şi în clinici private din Italia, Turcia şi Germania, dar fără folos. Acum, Alina locuieşte singură într-o casă deteriorată, rămasă de la bunici. Din cauza lipsurilor financiare, nu reuşeşte să menţină o dietă alimentară corespunzătoare. Durerii fizice i se adaugă suferinţa că este lăsată singură de familie şi că este lipsită de sprijin", mai precizează Asociaţia "Salvează o inimă".

"Salvarea există şi constă într-un tratament la o clinică din Germania, în valoare de 36.000 euro. Împreună putem strânge această sumă şi îi putem reda Alinei viaţa şi bucuria de a trăi! Alina a fost instructor de fitness şi dorinţa ei este să se întoarcă în sală! Ajutorul nostru, al tuturor, este vital! Urgent. Mulţumiri din inimă!'

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele tinerei -FRÂNCU

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233