Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: în zona Dacia se amenajează o parcare

Publicat pe 21 iulie 2021

Lucrările edilitare din orașul Constanța continuă. Muncitorii au intervenit miercuri cu utilajele în zona Dacia. Angajații municipalității au turnat astăzi asfaltul la a treia parcare. Acum, constănțenii care locuiesc aici sau au treabă în zonă, își pot lăsa mașinile în locuri special amenajate.

Continuă lucrările edilitare în zona Dacia, unde echipele municipalității s-au pregătit deja și au intervenit pentru a treia parcare. Aceștia asfaltează noul spațiu destinat automobilelor.

Muncitorii au venit încă de dimineață pentru a lucra la finalizarea celei de a treia parcări din oraș.

Bucurie - asta se citește pe fețele locuitorilor din zonă. Aceștia sunt mulțumiți că în sfârșit au scăpat de grija parcării, care până acum reprezenta o adevărată misiune.

Sunt extraordinar de bucuros pentru că parcarea în Constanța a devenit o problemă. Iar faptul că Primăria s-a gândit să folosească acest spațiu viran pentru a asigura parcarea locatarilor este un lucru extraordinar”, spune un constănțean.

E ok că se fac parcări”, spune o constănțeancă.

Astfel de lucrări se desfășoară în mai multe zone ale orașului. De asemenea, în această săptămână, se reabilitează carosabilul pe strada Caraiman, tronsonul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu și bulevardul 1 Mai, iar pe bulevardul Mamaia se modernizează trotuarele pe porțiunea cuprinsă între strada Mircea cel Bătrân și strada Alexandru cel Bun.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233