Live

Bărbatul care și-a parcat mașina pe o plajă din Saturn este la al patrulea dosar penal de când a ajuns pe litoral

Bărbatul care și-a parcat mașina pe o plajă din Saturn este la al patrulea dosar penal de când a ajuns pe litoral
Publicat pe 22 iulie 2021

Un șofer în vârstă de 43 de ani din București a fost prins că şi-a parcat maşina direct pe plajă a primit o amendă record de la oamenii legii.

În cursul zilei de joi, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparţinând unui bărbat, de 43 de ani, din Bucureşti, se află pe o plajă din staţiunea Saturn -- detalii aici: Amendă de 10.000 de lei pentru un turist care și-a parcat mașina pe o plajă din stațiunea Saturn

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, anunţă purtătorul de cuvânt IPJ Constanţa.

Nu este singura infracţiune pe care o are tânărul la activ, el având deja mai multe dosare penale pentru că a condus fără permis, beat şi drogat. La 13 iunie, bucureşteanul a fost descoperit în Vama Veche la volan, deşi avea permisul suspendat şi o alcoolemie de 1,1 la mie. În aceeaşi zi, seara, a fost prins din nou la volan, tot în Vama Veche, dar de data aceasta consumase şi cocaină -- detalii aici: JUDEȚUL CONSTANȚA. Bărbat cu permisul suspendat, prins la volan de două ori, în aceeași zi: întâi beat, apoi drogat

Săptămâna următoare, pe 20 iunie, şoferul din Bucureşti a mai fost prins o dată, în Constanţa, din nou fără permis.

Acum, a reușit performanța de a-l obține și pe al patrulea, pentru că mașina împotmolită pe plajă a fost condusă de el, cu permisul tot suspendat. Asta pe lângă amenda contravențională de 10.000 de lei, pentru intrarea cu mașina pe plajă, plus costurile operațiunii de recuperare a mașinii, care a fost tractată de pe plajă de un utilaj.

În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, a anunţat poliţia.


Sursă foto: Facebook Europa Press RO

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233