dobroge.tv

Live

Bărbatul care și-a parcat mașina pe o plajă din Saturn este la al patrulea dosar penal de când a ajuns pe litoral

Bărbatul care și-a parcat mașina pe o plajă din Saturn este la al patrulea dosar penal de când a ajuns pe litoral
22 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un șofer în vârstă de 43 de ani din București a fost prins că şi-a parcat maşina direct pe plajă a primit o amendă record de la oamenii legii.

În cursul zilei de joi, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparţinând unui bărbat, de 43 de ani, din Bucureşti, se află pe o plajă din staţiunea Saturn -- detalii aici: Amendă de 10.000 de lei pentru un turist care și-a parcat mașina pe o plajă din stațiunea Saturn

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, anunţă purtătorul de cuvânt IPJ Constanţa.

Nu este singura infracţiune pe care o are tânărul la activ, el având deja mai multe dosare penale pentru că a condus fără permis, beat şi drogat. La 13 iunie, bucureşteanul a fost descoperit în Vama Veche la volan, deşi avea permisul suspendat şi o alcoolemie de 1,1 la mie. În aceeaşi zi, seara, a fost prins din nou la volan, tot în Vama Veche, dar de data aceasta consumase şi cocaină -- detalii aici: JUDEȚUL CONSTANȚA. Bărbat cu permisul suspendat, prins la volan de două ori, în aceeași zi: întâi beat, apoi drogat

Săptămâna următoare, pe 20 iunie, şoferul din Bucureşti a mai fost prins o dată, în Constanţa, din nou fără permis.

Acum, a reușit performanța de a-l obține și pe al patrulea, pentru că mașina împotmolită pe plajă a fost condusă de el, cu permisul tot suspendat. Asta pe lângă amenda contravențională de 10.000 de lei, pentru intrarea cu mașina pe plajă, plus costurile operațiunii de recuperare a mașinii, care a fost tractată de pe plajă de un utilaj.

În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, a anunţat poliţia.


Sursă foto: Facebook Europa Press RO

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233