dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Zona de promenadă din Portul Tomis a fost redată circulației pietonale

22 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

De joi, 22 iulie, cei care aleg să facă o plimbare pe faleza Cazinoului au liber până la plaja Modern. Locurile de parcare adiacente digului au fost desființate pentru a prelungi promenada de pe faleza Cazinoului până în zona pietonală din Portul Tomis. Decizia a fost luată în cadrul Comisiei de Circulație.

Vorbim despre o zonă intens circulată, unde traficul pietonal se desfășura cu dificultate. O plimbare pe faleză devenea o cursă cu obstacole. Constănțenii dar și turiștii erau nevoiți să se strecoare printre autoturismele parcate iar în unele cazuri chiar pe carosabil, riscând să fie accidentați.

De astăzi, spațiul ocupat de autovehicule va putea fi folosit de pietoni. Zona a fost delimitată corespunzător prin montarea stâlpilor pentru protecția pietonilor. De asemenea, a fost aplicat marcajul hașurat pentru a semnaliza noua reglementare rutieră.

Spațiul public reprezintă o resursă pentru orașul nostru. Primăria Municipiului Constanța îți propune să identifice soluții care să permită utilizarea cât mai eficientă și echitabilă a zonelor publice.


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233