Live

Van Damme, filmat în România ascultând manele în mașină. ''Nu e şmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viaţă!'' - VIDEO

Van Damme, filmat în România ascultând manele în mașină. ''Nu e şmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viaţă!'' - VIDEO
Publicat pe 22 iulie 2021

Jean Claude Van Damme se află în România și a fost filmat ascultând manele într-o mașină, în compania mai multor români, în timp ce se plimba prin București. Cu câteva ore înainte de înregistrarea care a devenit virală pe internet, Van Damme a mers la un restaurant din Capitală și postat pe Instagram o fotografie de acolo, scrie digi24.ro.

Van Damme a fost filmat într-o maşină, miercuri după-amiază, alături de mai mulţi bărbați. „Nu e şmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viaţă!”, spune şoferul, care l-a şi filmat pe actor. Actorul i-a atras atenţia însă, precizând că nu vrea să apară pe internet: „Not good for social networks” ("Nu este în regulă pentru reţelele sociale" - n.r.).

În doar câteva ore, clipul postat de tânăr a adunat peste 120.000 de vizualizări şi mii de comentarii şi reacţii.

Van Damme a sosit la Bucureşti încă de marţi, 20 iulie, şi a mers într-un restaurant exclusivist, scrie Spy News. Proprietarul localului, Joseph Hadad, a postat pe Instagram o fotografie alături de actor.

 „Reîntâlnire după 16 ani cu Jean-Claude Van Damme @jcvd, in 2005 la Casa Vernescu şi astăzi, la @mace_by_joseph_hadad. A trecut atât de mult timp, dar privind pozele, mă simt de parcă a fost ieri. Mă bucur enorm că l-am avut oaspete la Mace şi că am avut ocazia să ne revedem”, a fost mesajul postat de Hadad pe Instagram.

Etichete:   van damme romania manele

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233