Live

O nouă parcare în orașul Constanța

Publicat pe 22 iulie 2021

O nouă lucrare edilitară se desfășoară în Constanța. Pe Aleea Berzei din zona Inel 2, echipele municipalității au intervenit încă de dimineață cu utilaje pentru amenajarea unei noi parcări. După ce au eliminat garajele vechi aflate pe acea suprafață, muncitorii au pregătit terenul pentru reabilitarea unui nou loc destinat mașinilor.

Pe Aleea Berzei în zona Inel 2 muncitorii au venit să lucreze la amenajarea unui nou spațiu destinat automobilelor. Aceștia lucrează la amenajarea unei noi parcări.

Momentan, muncitorii au intervenit pentru pregătirea terenului. A fost decopertat asfaltul vechi, iar ulterior vor turna un nou strat și vor trasa liniile care delimitează locurile de parcare.

După ani buni în care oamenii erau nevoiți să se strecoare printre garajele dezafectate pentru a-și lăsa mașina într-un loc sigur, vestea că în locul acestora vor fi făcute locuri de parcare, i-a bucurat pe constănțeni.

Astfel de lucrări se desfășoară în mai multe zone ale orașului. De exemplu, în cartierele Palazu Mare și Baba Novac continuă procesul de amenajare a drumului rutier. Carosabilul este construit de la zero pe străzile Tache Ionescu, Theodor Pallady și Putna.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233