dobroge.tv

Live

Detalii cutremurătoare în cazul accidentului în care șapte persoane au murit. Fiul șoferului de microbuz: „Tată, zi-mi că e un vis”

Detalii cutremurătoare în cazul accidentului în care șapte persoane au murit. Fiul șoferului de microbuz: „Tată, zi-mi că e un vis”
25 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Detalii cutremurătoare ies la ivează după accidentul cumplit petrecut în această dimineață în Bacău. Șapte persoane, dintre care doi copii și-au pierdut viața după ce un autoturism și un microbuz s-au ciocnit. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Duminică, 25 iulie, ora 08.10 n conducător auto de 46 de ani din judeţul Bacău, în timp ce conducea un autoturism 8+1 locuri pe direcţia de deplasare Bacău către Adjud s-a ciocnit violent cu un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani din judeţul Suceava, care circula din sens opus. Șapte persoane, dintre care doi copii și-au pierdut viața și alte cinci au fost rănite. A fost activat planul roșu de intervenție.

CITEȘTE ȘI: Șapte persoane, dintre care doi copii, și-au pierdut viața în urma unui accident cumplit: a fost activat planul roşu de intervenţie. GALERIE FOTO

Prietenii şi cunoştinţele şoferului microbuzului susţin că, potrivit spuselor acestuia, vinovat de accident se face conducătorul care se întorcea din Anglia, despre care se spune că ar fi adormit la volan.

A încercat să explice accidentul, spunea că l-a observat pe şoferul respectiv venind de pe sensul celălalt cum îşi pierde efectiv direcţia de mers, observându-l la 50 de metri cum a încercat să meargă pe partea pe care trebuia el să meargă, l-a observat că era adormit şi în momentul în care respectivul şofer s-a trezit a revenit pe sensul lui, a tras brus de volan şi a produs acel accident. I-a murit soţia, fata de aproape 18 ani, făcea săptămâna viitoare, mama şi soacra. Este stabil, vorbeşte, îşi aduce aminte fiecare lucru. Ştie că au murit, fiul care atât a apucat să spună: Tată, spune-mi că e un vis. Este în salon cu unul dintre particianţi, cu şoferul de 19 ani, el susţine că nu crede că a adormit”, a declarat Gabriel, prieten cu şoferul microbuzului, conform Observator News.

Mama unuia dintre răniţi, prietenul fetei şoferului microbuzului, la rândul său are aceeaşi variantă. „Băiatul era iubitul fetei, trebuia să meargă la mare. S-a distrus o familie. Şoferul microbuzului spune că celălalt a făcut zig-zag. Din trei copii şi o soţie, mai are un copil. Nu e caz de învinuit pe nimeni, la biserică făceau ultima serbare. Băiatul meu are un picior rupt şi este suspect de ruptură de splină. A văzut maşinile cum făceau zig-zag și au vrut să se evite și apoi a fost impactul frontal. În afară de bunicuţe, îi cunoşteam. Copiii au fost la şcoala de vară cu mine toată săptămâna. Şoferul este în stare de şoc”, spune mama, pentru Observator News.


Sursă foto: Antena 3

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233