Live

Acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului de droguri, în Vama Veche: trei tineri au fost arestați

Acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului de droguri, în Vama Veche: trei tineri au fost arestați
Publicat pe 27 iulie 2021

În acest weekend, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, în stațiunea Vama Veche. Trei bărbați au fost reținuți.

La data de 24 iulie a.c., jandarmi din cadrul G.J.M. „Tomis” Constanța au depistat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, care aveau asupra lor 80 de grame de cannabis, șapte timbre LSD, 16 comprimate de ecstasy, 25 de comprimate 2-CB, un gram de ketamină, 23 de grame de amfetamină, 14 grame de MDMA, două țigarete confecționate artizinal, o seringă, o pipă din sticlă, un cântar electronic, trei grindere, 300 de lei și patru telefoane mobile.

Cercetările au fost preluate de polițiști ai B.C.C.O. Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc, în scop de consum propriu.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, iar, în cursul zilei de ieri, instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei trei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Sursă foto: IPJ Constanța

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233