Live

Poliţist constănţean, despre tragediile de pe şosele: ''Ţi se ridică părul pe șira spinării la auzul țipetelor sfâșietoare, la vederea disperării din ochii oamenilor. Îi ții în brațe...'

Poliţist constănţean, despre tragediile de pe şosele: ''Ţi se ridică părul pe șira spinării la auzul țipetelor sfâșietoare, la vederea disperării din ochii oamenilor. Îi ții în brațe...'
Publicat pe 27 iulie 2021

Nu există zi fără o tragedie pe şoselele din România, lăsând familii îngenuncheate de durere. De multe ori şi salvatorii care ajung la faţa locului sunt marcaţi de imaginile găsite.

Cumplitul accident rutier din Bacău, în care şapte persoane au murit, iar două familii au fost decimate, l-au determinat pe poliţistul Dan Georgescu, poliţist în Mangalia şi administrator al paginii de Facebook “Politiştii au umor” să povestească cum se văd aceste drame din cealaltă parte, cea a poliţistului aflat în misiune, scrie observatornews.ro.

„Chiar dacă avem ani de experiență, de fiecare dată ți se ridică părul pe șira spinării la auzul țipetelor sfâșietoare, la vederea disperării din ochii oamenilor. Îi ții în brațe o vreme și încerci să fii tare pentru ei. Apoi îți ștergi lacrimile din colțul ochilor”, spune omul legii.

Iată postarea integrală: „Cel puțin 1 persoană, la fiecare oră, a murit în accidente rutiere, în ultimele 24 de ore în România! Din păcate, printre victime se află și copii. Cauzele: viteza și depășirile neregulamentare. Nimic nu este mai greu pentru un polițist decât să anunțe rudele celor decedați că aceștia din urmă pur și simplu nu mai sunt. Nu vreți să asistați la așa ceva. Chiar dacă avem ani de experiență, de fiecare dată ți se ridică părul pe șira spinării la auzul țipetelor sfâșietoare, la vederea disperării din ochii oamenilor. Îi ții în brațe o vreme și încerci să fii tare pentru ei. Apoi îți ștergi lacrimile din colțul ochilor. Este prea mult, oricât am arăta cu degetul și oricâți vinovați am căuta. Drumuri bune!”.

Sursă foto: ASOCIATIA pentru PROTECTIE RUTIERA "WORLDSTREET"

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233