dobroge.tv

Live

NAŢIONAL. Un copil de un an a murit după ce s-a înecat cu o bomboană. Familia a luat la bătaie echipajul SMURD

NAŢIONAL. Un copil de un an a murit după ce s-a înecat cu o bomboană. Familia a luat la bătaie echipajul SMURD
27 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un copil de un an din Bihor a murit după ce s-a înecat cu o bomboană, iar echipajul SMURD sosit la fața locului a fost agresat de familia acestuia. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ultraj și distrugere.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în comuna bihoreană Derna, unde un echipaj SMURD a fost alertat în cazul unui copilaș care s-a înecat cu o bomboană. Furioase că micuțul nu a putut fi salvat, rudele copilului și-a vărsat nervii pe echipajul SMURD, lovindu-l pe șofer și distrugând ambulanța.

„În data de 24 iulie, în jurul orei 20:45, în dispecerat a fost primit un apel prin 112, cu privire la un copil de un an care s-a înecat cu o bomboană în comuna Derna. La locul evenimentului a fost mobilizat echipajul de pompieri paramedici din cadrul Detașamentului de pompieri Marghita. La sosirea la adresa indicată, echipajul a fost agresat verbal și fizic iar ambulanța SMURD a fost vandalizată de către persoanele aparținătoare. Conducătorul ambulanței a suferit contuzii în zona capului și în zona abdomenului, iar ceilalți membri ai echipajului au fost agresați doar verbal”, a declarat maiorul ISU Crișana, Camelia Roșca, pentru Bihon.ro.

„În urma evaluării preliminare, copilul a fost preluat în stop cardio-respirator și transportat într-o altă localitate la întâlnire cu echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea (fiind efectuate manevre de resuscitare pe mașină -n.r). Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, copilul a fost declarat decedat în jurul orei 22:20″, a mai precizat maiorul Roșca.

Potrivit ISU Crișana, membrii echipajului SMURD nu au suferit răni grave, nefiind impus transportul acestora la spital pentru îngrijiri medicale. Familia copilului s-a ales cu dosar penal pentru ultraj și distrugere.

Sursă foto: bihon.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233