dobroge.tv

Live

Femeie internată cu coronavirus, lăsată să plece acasă după 60 de zile

Femeie internată cu coronavirus, lăsată să plece acasă după 60 de zile
30 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

O femeie din Iaşi internată în spital cu coronavirus a fost lăsată să plece acasă după 60 de zile. Managerul Carmen Dorobăţ a declarat că femeia, care a stat 60 de zile în spital, era din judeţul Suceava, iar boala a fost de o gravitate medie. I s-au făcut 16 teste şi nu a fost externată până nu s-a obţinut rezultat negativ.

 „În total, au fost 16 teste, din păcate. Deşi starea de sănătate din punct de vedere al infecţiei cu SARS-CoV2 nu punea probleme, a durat foarte mult până s-a negativat. Fiind vorba de dializă, pacienta nu s-ar fi încadrat în prevederile ultimului ordin ministerial privitor la externarea asimptomaticilor şi formele uşoare ale bolii”, a declarat Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase. 

În weekend-ul 27-28 iunie, la unitatea medicală, dar şi la laboratorul de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi au fost efectuate 500 de teste. 

De la începutul epidemiei şi până acum, la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi au fost internaţi 1380 de pacienţi, suspecţi, asimptomatici cu forme uşoare, medii sau severe. 

Aproximativ 1000 au fost diagnosticaţi cu Covid-19 în urma testării. Vârstele acestora sunt cuprinse între 4 luni şi 95 de ani. În total, la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi au fost înregistrate 62 de decese.l

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233