dobroge.tv

Live

Spulberată pe trecerea de pietoni de o șoferiță care nu frânează - accidentul, surprins de camerele de supraveghere! VIDEO

02 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un accident grav a avut loc în această dimineață, pe DN 17, în localitatea Tiha Bârgăului, Bistrița-Năsăud. O tânără a fost lovită de o maşină chiar pe trecerea de pietonim, incidentul fiind surprins de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum tânăra de 34 de ani se asigură de pe marginea drumului, înainte să se angajeze în traversarea străzii. În momentul în care pune piciorul pe zebră și pășește în pas alert, o mașină condusă de o femeie de 35 de ani o lovește în plin, luând-o efectiv pe capotă.

"În urma accidentului din loc. Tiha Bârgăului au rezultat două victime. Pietonul (femeie în vârstă de aproximativ 35 de ani), care acuză dureri în zona bazinului și o fetiță în vârstă de 12 ani, pasageră a autoturismului care acuză dureri la membrul superior drept. Ambele victime sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița pentru investigații medicale mai amănunțite", au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud, pentru bistriteanul.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233