dobroge.tv

Live

Percheziții în Vama Veche și alte localități din țară, la persoane care nu au achitat chiria și utilitățile: oamenii legii au găsit inclusiv droguri

Percheziții în Vama Veche și alte localități din țară, la persoane care nu au achitat chiria și utilitățile: oamenii legii au găsit inclusiv droguri
24 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Braşov şi o femeie de 42 de ani din Bucureşti au prejudiciat patru constănţeni cu suma de 66.000 de euro după ce au închiriat de la aceştia imobile, în numele unei firme din Braşov, dar fără a achita contravaloarea chiriei şi a utilităţilor.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice din Mangalia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au pus în executare, marţi, şapte mandate de percheziţie domiciliară, în Vama Veche, Braşov, Bucureşti şi Sibiu, la persoane bănuite de înşelăciune.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2020 - 2021, un bărbat, de 31 de ani, din Braşov şi o femeie, de 42 de ani, din Bucureşti, ar fi indus în eroare patru persoane, care deţineau imobile în judeţul Constanţa, prin aceea că ar fi încheiat contracte de închiriere, în numele unei societăţi comerciale din Braşov, fără a achita contravaloarea chiriei convenite şi a utilităţilor. Prejudiciul cauzat persoanelor vătămate este de 66.000 de euro, respectiv aproximativ 16.000 de lei, contravaloarea facturilor pentru utilităţi”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că în anii 2020 şi 2021 cele două persoane au indus în eroare 13 persoane, de la care au încasat sume de bani, cu titlu de avans, în vederea închirierii unor camere, în scop turistic, fără să mai deţină imobilele respective, iar în acest mod au creat un prejudiciu de peste 13.000 de lei.

Totodată, în urma percheziţiei făcute la unul dintre imobilele din Vama Veche, într-o cameră închiriată de un tânăr de 17 ani au fost găsite zece grame de substanţă vegetativă de culoare verde olive, cinci grame de substanţă cristalină, cinci grame de substanţă pulverulentă de culoare albă, un cântar de mare precizie, precum şi alte obiecte şi accesorii folosite la consumul de substanţe cu efect psihoactiv.

Acestea au fost ridicate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, care continuă cercetările, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, pentru consum propriu.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor de investigare a criminalităţii economice din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Braşov şi Sibiu, precum şi al poliţiştilor din cadrul Poliţiei Sectorului 5 Bucureşti.


Sursă foto: Poliția Română

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233