dobroge.tv

Live

Alee pietonală distrusă de un investitor imobiliar

03 iulie 2020
Publicitate

Despre stilul haotic în care se construiește în Constanța, singurul capitol la care orașul excelează, s-a tot vorbit în ultimii ani. Din păcate, exemplele de încălcări ale legii continuă să apară, spre nemulțumirea celor care au de suferit de pe urma investitorilor imobiliari. Un astfel de caz se consumă chiar în aceste zile pe strada Jadului din Constanța, în imediata apropiere a Universității Ovidius. Oamenii reclamă că un astfel de investitor a depășit cu mult limitele de hotar și își văd acum puse în pericol proprietățile. Chiar și o alee pietonală aparținând domeniului public a avut de suferit, mai jumătate din aceasta fiind complet distrusă de cupele excavatoarelor.

Altădată, aici a existat o alee pe care pietonii puteau circula fără nici un fel de probleme. Acum, aceasta este mai degrabă un pericol pentru oricine s-ar încumeta să pășească pe ea. Și totul după ce un investitor imobiliar s-a întins cu construcția mai mult decât îi permitea terenul pe care îl are în proprietate. Mai mult decât atât, din cauza acelorași lucrări de construcție, un mal s-a prăbușit, iar în urma sa gardul unuia dintre vecinii a rămas practic suspendat, existând în orice moment riscul ca acesta să cadă și chiar să producă victime. Vecinii au anunțat deja autoritățile cu privire la aceste aspecte, însă deocamdată nu s-a luat nici o măsură.

Acestea nu sunt însă singurele probleme cu care se confruntă vecinii investitorului imobiliar. Ei au căutat să afle ce se va ridica în imediata lor apropiere, însă constructorii nu au putut să le ofere un răspuns concret.

Locuitorii Constanței sunt indignați că, în oraș, se construiește în continuare fără nici o logică, după regula bunului plac. Și totul cu largul concurs al celor care ar fi trebuit să fie primii care să se asigure că regulile, proiectele și mai ales legile sunt respectate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233