dobroge.tv

Live

Sute de tone de alge, strânse de pe litoral

04 iulie 2020
Publicitate

Sute de tone de alge au fost strânse în ultimele zile de pe litoralul românesc. Apariția lor este un semn că Marea Neagră este sănătoasă, spun specialiștii. Însă sunt inestetice, iar dacă intră în proces de descompunere, emană un miros neplăcut. Tocmai de aceea se lucrează intens pentru a îndepărta plantele acvatice. Angajații Apelor Române se ocupă de strângerea lor pe timpul nopții pentru ca turiștii să aibă parte la prima oră a zilei de plaje curate.

Sunt aproximativ 2 săptămâni de când angajații Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral au intrat în program de noapte. Cele mai multe cantități de alge au fost adunate de pe porțiuni din Mangalia, Olimp, Venus, 2 Mai sau Vama Veche.

Pe lângă alge, au fost probleme și cu gunoaiele. Nu majore, însă au fost dimineți în care pe plajă au fost găsite și deșeuri. În mare parte, însă, operatorii de plajă și-au făcut datoria.

Acțiunile de curățare a plajelor vor continua atât timp cât algele își vor face apariția pe litoral. Dacă nu sunt strânse, algele se descompun și emană un miros neplăcut. În plus, sunt inestetice, chiar dacă sunt dovadă a sănătății Mării Negre.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233