dobroge.tv

Live

Acțiuni de întreținere, modernizare și igienizare a domeniul public, în municipiul Mangalia

Acțiuni de întreținere, modernizare și igienizare a domeniul public, în municipiul Mangalia
08 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, a transmis miercuri, 8 septembrie, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare, că zilele acestea, au loc mai multe actiuni de întreținere, modernizare și igienizare a domeniul public.

Astfel, au fost recondiționate băncile și s-au reamenajat spațiile verzi, in parcuri si locuri de joaca, precum și pe Aleea Teilor. Totodată, s-au plantat flori în Piața Republicii, s-a cosit iarba în zona parcărilor de pe strada Rozelor, Șoseaua Constanței, Portul Turistic,strada Mihai Viteazu (ANAF) și Căminul de bătrâni. De asemenea, în stațiunea Neptun, s-a cosit și ridicat vegetația uscată din zona blocurilor”, transmite primarul Mangaliai.

Alte acțiuni de înfrumusețare a domeniului public au vizat toaletarea pomilor și plantelor din zona centrala a orașului, iar la Biserica Sf. Gheorghe s-a instalat sistemul de alimentare cu apă pentru irigații pe spațiul verde.

Tot în aceste zile, înaintea deschiderii noului an școlar, s-a făcut curățenie în școli și grădinițe, am intervenit cu lucrări de asfaltare a trotuarelor, am reparat panourile electrice, gardurile împrejmuitoare de la Școala Generală Nr.1 și Liceul Ion Bănescu. Aici, am intervenit și la sistemul de iluminat din curtea unității de învățământ. Au fost trasate trecerile de pietoni din apropierea scolilor și se acționează, in continuare, pentru modernizarea tuturor zonelor din apropierea unităților de învățământ”, mai spune primarul Mangaliei.


Sursă foto: Facebook Radu Cristian

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233