dobroge.tv

Live

Durere de nedescris după accidentul de la Ovidiu - doi băieţi au rămas şi fără mamă şi fără frăţiorul de doar 12 ani. ''Gabriel, nu te vom uita niciodată''

15 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a îndoliat întreaga comunitate din Târguşor, judeţul Constanţa. O mamă de aproape 37 de ani şi fiul ei de doar 12 ani au murit marţi seară, chiar sub privirile celuilalt fiu al femeii, de doar 14 ani.

Tragedia a avut loc pe drumul care leagă Ovidiu de Constanţa, în zona Academiei Hagi. Femeia, care îşi luase permisul în urmă cu două săptămâni, ar fi intrat pe contrasens, unde a lovit altă maşină şi, în urma impactului, a fost proiectată în bara de protecţie a drumului. În maşină era şi fiul ei mai mare, de 14 ani. Acesta a scăpat cu răni uşoare.

Alarma la 112 a fost dată la ora 20 şi 16 minute. Pompierii ajunşi la faţa locului s-au străduit minute în şir să-i scoată pe femeie şi pe fiul ei de 12 ani din maşina transformată într-un morman de fiare.

"Din păcate, două victime, o femeie şi un copil, (sunt n.r.) în stop cardio-respirator. În urma protocolului de resuscitare, cele două victime au fost declarate decedate", a declarat Claudia Tatarici, purtător de cuvant SAJ Constanţa.

Deocamdată, oamenii legii nu au stabilit cum a avut loc accidentul şi care au fost cauzele care au determinat-o pe femeie să ajungă pe contrasens. În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Cei trei se întorceau de la Constanţa, unde au sărbătorit ziua de naştere a fiului cel mare

Potrivit ziarulamprenta.ro, cei trei se întorceau de la Constanţa, unde se afla copilul cel mare al familiei, elev la liceu și care ieri, 14 septembrie, a împlinit 17 ani. Mama celor trei băieți, care se afla la volan, a obținut permisul de conducere în urmă cu două săptămâni.

“Pierderea este enormă atât pentru familie, dar și pentru întreaga comună. Erau oameni harnici, copiii erau silitori la școală, am numai cuvinte de laudă. Chiar anul acesta le-am oferit, din partea primăriei, biciclete, pentru rezultatele bune la învățătură. Vom încerca să ajutăm financiar familia și sperăm ca în ajutorul lor să vină și comunitatea locală. Condoleanțe familiei!”,a declarat primarul comunei Târgușor, Mădălina Negru, pentru sursa citată.

Tatăl se află la muncă în străinătate.

Pe pagina de Facebook a tatălui copilului au fost postate  mai multe mesaje de condoleanțe.

Doamne nu imi vine sa cred, prin care incercari te pune viata sa treci,nu poate fi adevarat sincere codoleante! Multa putere iti doresc sa treci peste acest imens necaz suntem alaturi de tine……

Dumnezeu să-i ierte!

Condoleanțe, nu-mi vine să cred

Condoleanțe Dumnezeu să-i ierte!

Dumnezeu să-l odihnească în pace

Dumnezeu să-i ierte, condoleanțe familiei !!

Condoleante familiei indurerate!

Dumnezeu sa ii ierte, condoleanțe, Dumnezeu sa le ofere drum lin spre Împărăția Cerului și vouă familiei...forța psihică, forță sufletească, forță trupească! Suntem fără cuvinte,nu vrem sa acceptăm adevărul!

Sursă foto: replica.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233