Live

Se lucrează şi pe timpul nopții în orașul Constanța. Restricţii de trafic, pe bulevardul Mamaia

Publicat pe 15 septembrie 2021

Lucrările edilitare continuă chiar și pe timpul nopții în orașul Constanța. În această săptămână, echipele municipalității au intervenit pe bulevardul Mamaia pentru reabilitarea carosabilului. După ora 21.00 traficul rutier a fost blocat pe tronsoanele de drum pe care s-a acționat. Restricțiile vor fi aplicate în fiecare seară, până vineri inclusiv.

Pe bulevardul Mamaia muncitorii au acționat în vederea asfaltării infrastructurii rutiere.

Lucrările edilitare se desfășoară și pe timpul nopții pe bulevardul Mamaia, aici echipele municipalității lucrează la reabilitarea carosabilului. După ce a fost decopertat drumul, acum muncitorii toarnă primul strat de asfalt.

Constănțenii sunt de acord cu desfășurarea lucrărilor pe timpul nopții, atunci când traficul este mult mai liber, spun aceștia.

Lucrările de pe timpul nopții vor continua până la finalul acestei săptămâni. Circulația va fi blocată după ora 21.00, astfel încât muncitorii să își poată desfășura activitatea în cele mai bune condiții. Șoferii și pietonii sunt rugați să fie atenți și să respecte toate indicatoarele rutiere acolo unde acestea sunt amplasate.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233