dobroge.tv

Live

A scăpat cu viaţă ca prin minune după ce maşina sa a fost strivită între două TIR-uri. Cum s-a salvat şoferul în ultimul moment: ''M-am născut a doua oară!''

A scăpat cu viaţă ca prin minune după ce maşina sa a fost strivită între două TIR-uri. Cum s-a salvat şoferul în ultimul moment: ''M-am născut a doua oară!''
16 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Șoferul unui Ford Fiesta și pasagerul lui din dreapta au scăpat cu viaţă ca prin minune, după ce mașina lor a fost strivită între două TIR-uri, în apropiere de Balș. Bărbatul de la volan a scăpat după ce a tras de volan repede şi a sărit din maşină. Pasagerul din dreapta a suferit răni grave, dar starea lui este bună. În total șase persoane au fost rănite în carambol.

Potrivit observatornews.ro, şoferul era în maşină cu un prieten. Stăteau în coloană într-un loc renumit pentru aglomeraţie, intrarea în oraşul Balş. În faţa lor erau două tiruri pe avarii. Relaxaţi, aşteptau să scape din ambuteiaj. Când, deodată, a văzut în oglinda retrovizoare că din spate venea un Tir cu viteză ameţitoare. Imediat şi-a dat seama că şoferul mastodontului n-o să aibă suficient timp să oprească. Aşa că a tras repede de volan pentru a nu fi strivit între cele două vehicule. A sărit imediat din maşină, iar asta i-a salvat viaţa.

"Mi-am dat seama că intră în TIR, am zis să ies dintre ele. Imposibil să nu lovească. Dacă nu ieșeam eram varză. Muream amandoi! Am tras de volan, venea și o mașină din față. Am avut timp sa-i fac din faruri", a povestit șoferul mașinii implicate în accident, pentru observatornews.ro.

Atât de violent a fost impactul, încât maşina a fost strivită ca o conservă. Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta a fost rănit, dar a scăpat cu viaţă.

Cele trei tiruri implicate în accident au fost şi ele avariate serios. Şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Traficul a fost complet blocat ore în şir, iar coloana de maşini s-a întins pe şapte-opt kilometri.

"Accident rutier pe E 574, în apropiere de orașul Balș, implicate patru autocamioane și un autoturism. În acestea se aflau șase persoane, toate au fost găsite conștiente și cooperante. Din primele informații trei victime sunt transportate către UPU Slatina, iar trei persoane nu prezintă urme vizibile de traumă și refuză transportul la spital. La locul evenimentului acționează pompieri de la Detașamentul Slatina și Garda Balș, cu două autospeciale complexe pentru intervenție și descarcerare, două echipaje SMURD și două autospeciale pentru descarcerare. De asemenea, la locul evenimentului se află și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță", a transmis ISU Olt

Sursă foto: observatornews.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233