dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. Fabrică de pâine, distrusă de un incendiu. Focul a pornit de la un trăsnet care a lovit fabrica în cursul furtunii de azi-noapte

21 septembrie 2021
Redactia DTV

Un incendiu puternic a izbucnit, seara trecută, la o fabrică de pâine din județul Constanța. Flăcările s-au extins imediat. 80% din suprafața halei din localitatea Satu Nou a fost afectată. La fața locului au ajuns 16 autospeciale de la ISU Dobrogea și Ialomița. 47 de pompieri au intervenit. Nu au fost înregistrate victime.

Un puternic incendiu a izbucnit, luni seară, la o fabrică de pâine din judeţul Constanţa, focul manifestându-se pe o suprafaţă de 1.400 de metri pătraţi. Incendiu a fost cauzat de un trăsnet care a lovit fabrica în cursul furtunii de azi-noapte.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni seară, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o fabrică de pâine din localitatea Satu Nou.

La faţa locului s-au deplasat şase autospeciale stingere, două autoscari, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD B, în total 40 de pompieri, iar apoi de la ISU Ialomiţa a venit în sprijin o autospecială de stingere cu cinci subofiţeri.

Incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 1.400 de metri pătraţi. Din fericire, nimeni a fost rănit, fabrica fiind închisă în momentul izbucnirii incendiului.

De asemenea, în apropierea acesteia nu se aflau case şi nu a fost pericol de propagare a incendiului.

Incendiul a fost lichidat la ora 2:39, dar fabrica a fost distrusă în proporție de 80%.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233