dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. Fabrică de pâine, distrusă de un incendiu. Focul a pornit de la un trăsnet care a lovit fabrica în cursul furtunii de azi-noapte

21 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un incendiu puternic a izbucnit, seara trecută, la o fabrică de pâine din județul Constanța. Flăcările s-au extins imediat. 80% din suprafața halei din localitatea Satu Nou a fost afectată. La fața locului au ajuns 16 autospeciale de la ISU Dobrogea și Ialomița. 47 de pompieri au intervenit. Nu au fost înregistrate victime.

Un puternic incendiu a izbucnit, luni seară, la o fabrică de pâine din judeţul Constanţa, focul manifestându-se pe o suprafaţă de 1.400 de metri pătraţi. Incendiu a fost cauzat de un trăsnet care a lovit fabrica în cursul furtunii de azi-noapte.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni seară, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o fabrică de pâine din localitatea Satu Nou.

La faţa locului s-au deplasat şase autospeciale stingere, două autoscari, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD B, în total 40 de pompieri, iar apoi de la ISU Ialomiţa a venit în sprijin o autospecială de stingere cu cinci subofiţeri.

Incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 1.400 de metri pătraţi. Din fericire, nimeni a fost rănit, fabrica fiind închisă în momentul izbucnirii incendiului.

De asemenea, în apropierea acesteia nu se aflau case şi nu a fost pericol de propagare a incendiului.

Incendiul a fost lichidat la ora 2:39, dar fabrica a fost distrusă în proporție de 80%.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233