dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: scările de acces către plaja Modern, în plin proces de reabilitare

21 septembrie 2021
Publicitate

Continuă procesul de reabilitare a scărilor de acces către plaja Modern. Astăzi a fost turnat betonul. După ce vor fi finalizate lucrările, drumul se va transforma într-o zonă sigură și atractivă, atât pentru locuitorii orașului, cât și pentru turiștii care îl vor tranzita. Mai mult, de-a lungul treptelor va fi montată și o balustradă care va fi luminată.

După ani în care fie constănțenii, fie diferite oficialități au solicitat acest lucru, municipalitatea a luat decizia de a reabilita scările care duc spre plaja Modern. Odată cu plecarea turiștilor de pe litoral, aleile ce duc către plaja Modern au putut fi reabilitate. În această dimineață s-a lucrat pentru reconstrucția căilor de acces.

Lucrările au început încă din primăvară. De atunci și până acum, muncitorii au scos toată structura veche, au stabilizat treptele, au construit o armătură din fier și au turnat beton. De asemenea, echipele municipalității au montat și pavele noi.

Trebuia să o facă de mult timp. Arată bine, îmi place cum arată. Am luat-o de jos și până sus și ieri și alaltăieri și chiar îmi place modelul”, spune un constănțean.

Restul treptelor au fost marți reabilitate prin turnarea unui strat de beton în cofrajele realizate din placaj.

Părere foarte bună că avem pe unde coborî”, spune o constănțeancă.

La final, muncitorii vor monta și o balustradă luminată pentru a le facilita accesul trecătorilor și pe timpul nopții. De asemenea, în această săptămână echipele municipalității acționează pe mai multe străzi din oraș. De exemplu, pe strada Liliacului, se reabilitează trotuarele pe porțiunea delimitată de străzile Progresului și Pandurului, iar pe aleea Lupeni se reamenajează căile de acces către blocuri.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233