dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: noi locuri de parcare, amenajate pe bulevardul Ferdinand

22 septembrie 2021
Publicitate

Lucrările edilitare continuă în orașul Constanța. Echipele municipalității au intervenit pentru a asfalta carosabilul și pentru a amenaja noi locuri de parcare pe bulevardul Ferdinand la intersecția cu bulevardul I.C.Brătianu. Mai mult de atât, pe bulevardul Mamaia aleile pietonale vor fi modernizate.

Noi locuri de parcare se vor amenaja pe bulevardul Ferdinand la intersecția cu bulevardul I.C.Brătianu iar aleile de pe bulevardul Mamaia urmează să fie reabilitate. Se continuă lucrările de reabilitare a străzilor din Constanța. Încă de dimineață, echipele de muncitori au lucrat pentru a înlocui covorul asfaltic aflat în zona parcărilor de pe bulevardul Ferdinand, la intersecție cu I.C. Brătianu.

Constănțenii consideră că este o idee bună, în special pentru cei care locuiesc în aceste zone sau pentru persoanele cu dizabilități.

Eu o privesc cu ochi buni, fiind o reabilitare. Totuși, este o bună dezvoltare a cartierului. Noi parcări, pot să meargă și cei cu handicap. Sunt mai multe avantaje. Singurul dezavantaj e până se face”, spune un constănțean.

E bine, e bine”, spune un alt constănțean.

De asemenea, în această săptămână echipele municipalității acționează pe mai multe străzi din oraș. De exemplu, pe strada Liliacului, se reabilitează trotuarele pe porțiunea delimitată de străzile Progresului și Pandurului, iar pe aleea Lupeni se reamenajează căile de acces către blocuri. Şoferii și pietonii sunt rugați să fie atenți la indicatoarele rutiere acolo unde acestea sunt amplasate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233