dobroge.tv

Live

Vești bune. Chen Chen, îndrăgitul mamifer de la Delfinariul din Constanța, nu are coronavirus

23 septembrie 2021
Publicitate

Vedeta Delfinariului, Chen Chen, nu are coronaviurs. Mamiferul a fost testat, iar conform primelor rezultate, delfinul nu a luat virusul. Specialiștii încă fac investigații pentru a afla cum și de ce s-a îmbolnăvit. El a fost supus unei endoscopii zilele trecute, după ce acesta a refuzat să mai mănânce și începuse să se comporte diferit. Spectacolele sunt în continuare oprite.

La sfârșitul săptămânii trecute, o echipă de medici veterinari a ajuns la Delfinariul din Constanța. Aceștia au fost chemați după Chen Chen s-a îmbolnăvit. Examinarea a început cu o ecografie amănunțită, urmată apoi de radiografie.

Cu ocazia investigației făcute pe 19 septembrie s-au prelevat probe pentru examen bacteriologic, virusologic, pentru examene histopatologice și bineînțeles, probe hematologice. În urma acestor examinări, s-a luat în calcul și s-a pus în testare și pentru coronavirus”, a declarat dr. Adrian Bîlbă, director CMSN Constanța.

Rezultatele au arătat că Chen Chen nu are coronavirus.

Se testează pentru orice. Testăm și rotavirus, un virus înrudit, tot digestiv, ca și coronavirus. Testăm pentru rugeopatie, este în testare, trimis în Spania. Și testăm pentru toate bacteriile pe care le putem identifica”, a mai declarat dr. Adrian Bîlbă, director CMSN Constanța.

Momentan, spectacolele de la Delfinariu au fost amânate pentru două săptămâni.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233