dobroge.tv

Live

Vieţi distruse de un şofer de 22 de ani, după o depăşire! Patru morţi, o mamă şi fiica de 15 ani sunt în comă

09 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a avut loc azi noapte pe drumul ce leagă localitatile Zăuan și Ip, în Sălaj. Patru persoane au murit şi alte patru au fost rănite, dintre care o mamă şi fiica ei sunt în comă la spital. Totul din cauza unui şofer de 22 de ani, care a intrat într-o depășire neregulamentară și a izbit violent, frontal, o mașină care circula regulamentar, din sens opus.

Din primele cercetări efectuate la fata locului, pe Drumul Național 19 B, între localitățile Zăuan și Ip, pe direcția de deplasare Ip-Zauan, pe un sector de "drum în aliniament, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism a efectuat o manevră de depășire neregulamentară peste marcajul longitudinal simplu continuu, a unui alt autoturism și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care circula pe direcția Zauan -Ip, condusă de un bărbat din județul Bihor. În urma impactului a rezultat patru morți, trei din mașina care a efectuat depășirea (toți tineri) și unul din autoturismul care a circulat regulamentar, șoferul", a transmisa IPJ Sălaj.

Potrivit martorilor citaţi de ziaruldesalaj.ro, se pare că șoferul care a efectuat depășirea avea viteză foarte mare, iar pe carosabil nu se observau urme de frânare. În autoturismul cu volan pe dreapta, se aflau cinci tineri, trei dintre aceștia au decedat pe loc. Mai mult decât atât, în cealaltă mașină, un Golf 4, se afla o famile cu o adolescentă de 15 ani. Familia din Bihor se întoarcea de la mare și mai avea 40 de kilometri până acasă.

Potrivit observatornews.ro, Robert K. se întorcea spre casă, în Zăuan, împreună cu patru prieteni. Înainte de Ip, pe o porțiune de șosea cu linie continuă, șoferul de doar 22 de ani, cu permis luat în 2016, a intrat într-o depășire neregulamentară și a izbit violent, frontal, o mașină care circula regulamentar, din sens opus. Trei tineri au murit pe loc din maşina care a efectuat depăşirea: este vorba de şofer, de Norbert, 29 de ani, și Ricsard 22, în vreme ce alți doi tineri sunt de asemenea grav răniți.

În maşina condusă regulamentar se afla o familie care venea de la mare şi mai avea 40 de km de casă. Tatăl a murit pe loc, mama și fata de 15 ani sunt în comă la spital.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233