dobroge.tv

Live

Accidentul de pe Autostrada Soarelui, filmat de un poliţist constănţean: două familii au ajuns la spital! Video cu momentul impactului

09 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Accidentul de azi dimineaţă de pe Autostrada Soarelui, soldat cu 9 răniţi, a fost surprins de camera de bord a unui polițist constănțean, Victor Maftei, care a apucat să frâneze la timp.

”Nu e pentru aia sensibili clipul. Nu ai decât sa te miști rapid și sa ajuți în situații de genul . Am apucat sa franez și vroiam sa ma duc in dreapta dar nu am mai apucat.Era un băiat de la Smurd care a gestionat foarte bine situația. Cei de la Ambulanta și Smurd și-au făcut super bine treaba.P. S. Toată lumea în viata, răniți destul de grav dar în viata”, a scris polițistul, pe Facebook.

Accidentul s-a petrecut la kilometrul 208, în dreptul localităţii Valu lui Traian, pe sensul Bucureşti-Constanţa. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, cinci femei cu vârstele cuprinse între 38 şi 54 de ani au suferit traumatisme la coloana vertebrală, respectiv în zona toracică şi la picioare, iar alte patru persoane, printre care un copil de 12 ani, un adolescent de circa 16 ani şi un tânăr de 18 ani, au suferit diverse traumatisme şi contuzii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233