dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Protest împotriva vaccinării și restricțiilor, în fața Instituției Prefectului. VIDEO

CONSTANȚA. Protest împotriva vaccinării și restricțiilor, în fața Instituției Prefectului. VIDEO
25 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Constănțenii s-au strâns în fața Instituției Prefectului pentru a protesta împotriva vaccinării și a noilor restricții impuse odată cu depășirea ratei de incidență de 3 la mia de locuitori. Mai mult de atât, protestatarii doresc un „România Exit”.

Protestatarii scandează „Nu vrem vaccin”, „Nu vrem vaccinare”, „Libertate!”, „RoExit”.

Aceștia spun că sunt deranjați și de purtarea măștii de protecție și de orice lucru legat de pandemie. „Vaccinul, masca, tot mă deranjează. Sunt măsuri abuzive”, spune un protestatar.

Mai mult de atât, aceștia acuză că la Congresul PNL au participat 5.000 de persoane, fără a păstra distanța sau a purta măști de protecție.

De ce cei care ne conduc au nume străine? De ce cei care ne conduc nu au COVID? De ce au vrut în școlile noastre educație sanitară, educație sexuală? De ce cer numerele de telefon ale copiilor noștri și nu vorbesc cu părinții lor? Ne-am săturat de dictatura mondială”, spune un protestatar.

Certificatul de vaccinare, zis și „verde”, în mod cinic, ca și cum cei nevaccinați au „roșu” la semaforul vieții normale, este instituit în mod nelegal de un Comitet Național pentru Situații de Urgență, această entitate care ne spune cum să trăim de mai bine de un an și jumătate.

Un așa zis certificat poate fi instituit doar prin LEGE, CNSU se substituie Parlamentului, pe care românii l-au învestit în decembrie 2020. Călcând în picioare statul de drept, Arafatul cel viteaz, în cârdășie cu deținutul nr. 23665, Florin Cîțu, ne leagă cu acest lanț, ca să ne arate ce pățim dacă nu ne vaccinăm, pentru că în tot acest timp ne-au arătat capacitățile lor - spitalele sunt la fel de îngrozitoare, lipsite de dotare medicală, cu medici epuizați și servicii inexistente.

Nu plătim asigurări medicale ca să auzim că nu avem paturi la ATI în 3 zile de val 4, deși ne vorbesc de acest val din primăvară!

Nu plătim cu libertatea noastră incompetența lor!

Astfel: PROTEST! SÂMBĂTĂ, 25 SEPTEMBRIE, ORA 18:00, la PREFECTURA CONSTANȚA! HAI SĂ SALVĂM ROMÂNIA!!”, este invitația lansată pentru protest.


Sursă video: Facebook Saioc Marian - M3M Tv

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233