dobroge.tv

Live

Un tânăr care şi-a confundat fosta iubită a provocat o tragedie. Șoferul gelos - în spital, prietenul lui cel mai bun în sicriu

Un tânăr care şi-a confundat fosta iubită a provocat o tragedie. Șoferul gelos - în spital, prietenul lui cel mai bun în sicriu
26 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr a murit și alți doi au fost răniți într-un accident care a avut loc azi noapte. Totul ar fi pornit de la gelozia unuia dintre șoferi care ar fi confundat-o pe o tânără cu fosta lui iubita.

Potrivit vasiledale.ro, Victor N. (25 ani) era împreună cu cel mai bun prieten al lui Robert (24 ani, din Baia Mare) în autoturismul Skoda, înmatriculat în Maramureș. Victor ar fi confundat-o pe fosta lui iubită cu o prietenă de a ei. El ar fi văzut-o că se urcă în autoturismul VW al unui tânăr din Bozânta Mică. Orbit de gelozie, a pornit în urmărirea mașinii în care credea că este fosta lui iubită. Când șoferul mașinii urmărite a oprit și fata s-a coborât, Victor a coborât din mașina pe care o conducea şi ar fi început să lovească cu pumnii și picioarele în mașina pe care a urmărit-o. Șoferul acesteia s-a speriat și a demarat în trombă. A urmat o urmărire de peste 5 kilometri.

Ajunși în Tăuții Măgherăuș, într-o zonă în care linia continuă interzice efectuarea unei depășiri, Victor s-ar fi angajat în depășirea mașinii urmărite. Numai că din sens opus venea un taximetru în care erau, în calitate de pasageri, tocmai părinții șoferului urmărit. Pentru a evita impactului, a tras de volan dreapta și s-a lovit de mașina pe care o depășea. VW-ul a fost aruncat într-un șanț, iar Skoda pe care o conducea Victor s-a răsucit de mai multe ori pe șosea, apoi s-a lovit de un podeț. Totul sub privirile îngrozite ale taximetristului, dar și ale părinților tânărului urmărit. Amicul lui Victor care nu ar fi purtat centura de siguranță a fost aruncat din mașină și a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. Și toate acestea s-au produs în timp ce tânărul urmărit era la telefon cu Serviciul de Urgență 112, mai scrie sursa citată.

Potrivit vasildale.ro, șoferul ”orbit” de gelozie urmează să fie reținut de poliție pentru 24 de ore, iar ulterior să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Sursă foto: vasiledale.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233