dobroge.tv

Live

Prefectul judeţului Constanţa, Silviu-Iulian Coşa, s-a vaccinat astăzi cu a treia doză

Prefectul judeţului Constanţa, Silviu-Iulian Coşa, s-a vaccinat astăzi cu a treia doză
28 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Prefectul judeţului Constanţa, Silviu-Iulian Coşa, s-a vaccinat astăzi cu a treia doză de vaccin Pfizer-BioNTech, la Pavilionul Expoziţional Constanţa. Prefectul a făcut rapelul în data de 10 februarie, fiind astfel eligibil pentru primirea celei de-a treia doze, una dintre condiţiile pentru efectuarea booster-ului fiind trecerea a cel puţin 6 luni de la realizarea schemei complete de vaccinare.

Până în acest moment, la nivelul judeţului Constanţa, 232.506 persoane s-au vaccinat anti-COVID.

„Alături de multe alte persoane care au arătat că fac eforturi pentru sănătatea publică, m-am vaccinat cu a treia doză a vaccinului care reprezintă întoarcerea la normalitate. O întoarcere la normalitate care poate fi posibilă doar dacă o pondere mare a populaţiei îşi dă seama că poate face pasul, chiar şi în al doisprezecelea ceas. Am făcut acest pas, absolut firesc, pentru dorinţa noastră de a ne întoarce la viaţa de dinainte, nu la aceste frânturi de normalitate pe care le smulgem unei pandemii parşive. O pandemie care ne învrăjbeşte, o pandemie care dă ocazia unor personaje nocive să dezinformeze şi să se joace cu sănătatea noastră”, a declarat Silviu-Iulian Coşa, prefectul judeţului Constanţa.

În perioada următoare, toate persoanele care au schema completă de vaccinare şi pentru care au trecut 180 de zile de la efectuarea acesteia, se pot programa în platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro pentru administrarea dozei de rapel (booster). De asemenea, a treia doză poate fi primită şi prin simpla prezentare la un centru care administrează vaccinurile Pfizer şi Moderna.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233