dobroge.tv

Live

Trageri reale asupra unor ținte aeriene și terestre în poligonul de la Capu Midia

09 iulie 2020
Publicitate

Trageri reale asupra unor ținte aeriene și terestre au avut loc în poligonul de la Capu Midia. Sute de militari artileriști din Forțele Terestre au fost evaluați. Aceștia au avut misiunea de a executa foc asupra unor unor ținte terestre și aeriene radiodirijate, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Peste 150 de de militari artileriști din Forțele Terestre au trecut printr-o misiune de foc. Mai mulți specialiști de la Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion BUNGESCU” le-au evaluat atât cunoștințele teroretice cât și cele practice ale sistemului antiaerian Gepard. Militarii au executat foc asupra unor unor ținte terestre și aeriene radiodirijate.

Misiunea a fost îndeplinită cu succes de militarii din 4 batalioane de apărare antiaeriană. Pentru trupele venite în misiune în Poligonul Complex de Trageri de la Capu Midia perioada de dinaintea evaluării a însemnat multă muncă, pregătire intensă și instrucție în unitățile lor.

Evaluatorii Poligonului au urmărit cu atenție fiecare aspect din timpul tragerilor. De asemenea, instruirea, cazarea și servirea mesei pentru trupe au fost realizate cu respectarea strictă a măsurilor de combatere a noului coronavirus stabilite la nivel național.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233