dobroge.tv

Live

Incendiul de la Spitalul de Infecţioase Constanţa: o persoană este resuscitată în curte! ISU Călăraşi trimite echipaje în ajutor - VIDEO

01 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un mare incendiu a izbucnit la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa, unde sunt internaţi pacienţi cu Covid-19. Pacienţii sunt evacuaţi de urgenţă din spital: FILMUL UNEI TRAGEDII. Oameni care au venit la spital să se salveze au murit în chinuri! Durere şi revoltă la Infecţioase în timp ce corpuri carbonizate sunt scoase pe targă

Focul a izbucnit chiar în secţia ATI a Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, care se află la parter. Bolnavii sunt scoşi pe geam. Arde cu flacără deschisă şi degajări mari de fum. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie, iar pompierii acţionează pentru evacuarea pacienţilor. Misiunea este în dinamică.

IGSU transmite că de la ISU Călăraşi se trimit în sprijin 7 ambulanţe SMURD şi 1 autospecială pentru transport victime multiple, iar de la ISU Ialomiţa se deplasează 1 ambulanţă SMURD şi 1 autospecială pentru transport victime multiple.

În acest moment, o persoană este resuscitată în curtea spitalului.

Mai multe detalii despre subiect: Situaţie dramatică la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Oamenii sunt scoşi pe targă, a fost activat planul ROŞU: ''Uite, a sărit pe geam''!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233