dobroge.tv

Live

INCENDIUL DE LA INFECȚIOASE. Rudele persoanelor internate sunt disperate: „Era la ATI. Dacă îi ia oxigenul ea nu mai trăiește”

01 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Situație dramatică la Constanța în urma incendiului puternic izbucnit la Spitalul de Boli Infecțioase în această dimineață. Au fost activate planul roşu de intervenţie, dar şi planul alb. Incendiul s-a manifestat la Secția ATI, cu flacără deschisă și degajări mari de fum: FILMUL UNEI TRAGEDII. Oameni care au venit la spital să se salveze au murit în chinuri! Durere şi revoltă la Infecţioase în timp ce corpuri carbonizate sunt scoase pe targă

Pompierii au reușit lichidarea acestuia în jurul orei 10.55.

Potrivit Ministerului Sănătății, în această dimineață se aflau internate în unitatea sanitară un număr de 113 persoane, din care 10 persoane în ATI. Potrivit IGSU, până la acest moment, nouă persoane și-au pierdut viața în urma incendiului.

Oamenii sunt disperați pentru că nu știu date despre rudele lor care, la momentul izbucnirii incendiului, se aflau internate în spital.

„Ea e din Năvodari. Alaltăieri am vorbit cu ea, era în stare gravă, era la ATI. Era cu mască. Ea nu respiră fără mască, fără oxigen. Dacă îi ia oxigenul, ea nu mai trăiește. Acum nu știm nimic”, spune ruda uneia dintre paciente.

Mai multe detalii despre subiect: UPDATE. Situaţie dramatică la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Oamenii sunt scoşi pe targă, a fost activat planul ROŞU, sunt mai mulţi morţi

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233